Μια νέα εικαστική προσπάθεια λειτουργεί στην πόλη
Μια νέα προσπάθεια, με έμπειρους και δοκιμασμένους καλλιτέχνες, έχει αρχίσει να λειτουργεί στην Πάτρα. Πρόκειται για το χώρο τέχνης «Επόμενη Μέρα», στον οποίο συμπράττουν ο γλύπτης χρηστικών εφαρμογών και φωτός Κωνσταντίνος Συμβουλόπουλος, ο εικαστικός καλλιτέχνης Βασίλης Λιακόπουλος, καθώς και μία ομάδα υποστηρικτική, πρακτική και δημιουργική.
Η «Επόμενη Μέρα» βρίσκεται στην οδό Αλεξάνδρου Υψηλάντου 110 και Αγίου Νικολάου, όπου και λειτουργεί έκθεση εικαστικών, φωτιστικών καθώς και κοσμημάτων από ασήμι. Από την Ποπ Αρτ στην διακόσμηση και από εκεί στην ψηφιακή δημιουργία, στα θεατρικά σκηνικά αλλα και στις διαμορφώσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων επαγγελματικού χαρακτήρα.
Το μόνιμο αυτό ουσιαστικά, εκθετήριο εναλλάσσει τη θεματολογία του ανά τακτά χρονικά διαστήματα με αποτέλεσμα ο επισκέπτης να έχει πολλές επιλογές.
Εκτός από τους Βασίλη Λιακόπουλο και τον Κωνσταντίνος Συμβουλόπουλο, την υποστηρικτή-δημιουργική ομάδα αποτελούν: Χριστίνα Παπαζαχαροπούλου, διακοσμήτρια με ρόλο ψηφιακής υποστήριξης, Αθανασία Παπαγιαννάκη, σχεδιασμός και γραμματειακή υποστήριξη, Αθηνά Γκούσιου, σχεδιασμός και κατασκευή κοσμημάτων και Μιχάλης Μπαϊρακτάρης, δημοσιογράφος-επικοινωνία.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr








