ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέο πάρκο αποκτά η Πάτρα στον Κόκκινο Μύλο - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Νέο πάρκο αποκτά η Πάτρα στον Κόκκινο Μύλο - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Εργασίες διαμόρφωσης από τον Δήμο Πατρέων

Συνεχίζονται οι εργασίες του Δήμου για τη δημιουργία του νέου πάρκου, έκτασης 15 στρεμμάτων, στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου (στο χώρο της πρώην εμποροπανήγυρης), με φύτευση δένδρων, θάμνων και γκαζόν, εγκατάσταση παιδικής χαράς, λειτουργία γηπέδου μπάσκετ, κ.λπ.

Οι εργασίες διαμόρφωσης έχουν ξεκινήσει από πέρυσι και σήμερα από το πρωί, γίνεται φύτευση γκαζόν και δέντρων, ενώ τους εργαζόμενους του Δήμου επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στη διαμόρφωση του νέου πάρκου με τις δυνάμεις που διαθέτει ο Δήμος, επισημαίνοντας για μια ακόμα φορά την ανάγκη για μόνιμο προσωπικό, που θα φέρει σε πέρας, όλα όσα σχεδιάζει η Δημοτική Αρχή, προς όφελος της ζωής και της καθημερινότητας του λαού της πόλης μας.

Η Πάτρα –είπε- "έχει πλέον πάρκα για ξεκούραση και αναψυχή, που παλιότερα δεν είχε. Μετά το Νότιο Πάρκο, δημιουργούμε αυτό εδώ, στον Κόκκινο Μύλο, αλλάζοντας την όψη της παραλιακής ζώνης και συνεχίζουμε με το Πλατανόδασος, αλλά και το Ρηγανόκαμπο.

Ο Δήμος με τους εργαζομένους του και τον μηχανολογικό του εξοπλισμό, θα συνεχίσει, παρά τα εμπόδια που εξακολουθεί να βάζει το κράτος με πρόστιμα και εντολές διακοπής εργασιών του Δήμου στην παραλιακή ζώνη, τις εργασίες για την διαμόρφωση χώρων αναψυχής που θα ικανοποιεί τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής, αλλά και των επισκεπτών της πόλης μας".

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Σχόλια

Ειδήσεις