Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Συμφώνησαν για υποψηφιότητα Α. Νικολάου στη ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας- Μια εικόνα χίλιες λέξεις

Πάτρα: Συμφώνησαν για υποψηφιότητα Α. Νι...

Η «γαλάζια» παρέα και τα σενάρια της επόμενης μέρας

Μια φωτογραφία που ανέβασε το μεσημέρι της Κυριακής στην σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μάκκας άναψε… φωτιές στην τοπική ΝΔ ενόψει εσωκομματικών εκλογών. Η φωτογραφία προέρχεται από το καφέ που διατηρεί ο κ. Μάκκας, κι εμφανίζει μια μεγάλη γαλάζια παρέα να το διασκεδάζει.

Μπορεί ο ίδιος ο κ. Μάκκας να υποστήριξε στην λεζάντα ότι η κουβέντα ήταν αθλητικού περιεχομένου ωστόσο μάλλον λίγοι τον πίστεψαν. Πληροφορίες του thebest.gr λένε ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης επισφραγίστηκε η υποψηφιότητα του Ανδρέα Νικολάου για τη θέση του Προέδρου της ΝΔ στις επικείμενες κάλπες.

Το γεγονός μάλιστα ότι στην παρέα συμμετείχαν εκτός των κ.κ. Μάκκα και Νικολάου οι δύο βουλευτές του κόμματος καθώς και γνωστά στελέχη του χώρου φούντωσε τα σενάρια.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν οι βουλευτές Ιάσονας Φωτήλας και Ανδρέας Κατσανιώτης, ο πολιτευτής Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, οι δικηγόροι Τάκης Παπαδόπουλος και Θανάσης Καφέζας, η Ακριβή Χάραρη, ο Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος, ο Σπύρος Πολίτης κ.α..

Το κατά πόσο υπήρξε πράγματι συμφωνία και τελικά ο Ανδρέας Νικολάου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον νυν πρόεδρο της ΝΟΔΕ κι εκλεκτό του Άδωνι Γεωργιάδη, Ανδρέα Μαζαράκη, θα φανεί στο άμεσο μέλλον… πάντως όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις