ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι Στρατηγοί του καρναβαλιού έφεραν την..ανάπτυξη και Ρώσο επενδυτή - Ποια επένδυση θα κάνει;ΦΩΤΟ & BINTEO

Οι Στρατηγοί του καρναβαλιού έφεραν την..ανάπτυξη και Ρώσο επενδυτή  -  Ποια επένδυση θα κάνει;ΦΩΤΟ & BINTEO

Έδωσαν και φέτος το ξεχωριστό τους στίγμα

Τον δικό τους ξεχωριστό τόνο και στο φετινό Πατρινό Καρναβάλι έδωσαν οι Στρατηγοί του Πατρινού Καρναβαλιού, οι οποίοι κατάφεραν να φέρουν την ανάπτυξη και Ρώσο επενδυτή, ο οποίος θα «ρίξει» πολλά λεφτά στην πόλη.

Η επένδυση είναι ένα πεντάστερο ξενοδοχείο "ματάκηδων" στην Πλαζ!

Ο Ρώσος Μεγιστάνας Γκεόργκι Μπουρδαλόβλεφ μαζί του έφερε και τα νέα οπλικά συστήματα που μας παρέδωσε ως αντάλλαγμα της επένδυσης. Το νέο ισχυρό όπλο μαζί με τον Ρώσο μεγαλοεπενδυτή θα περιόδευσαν στους κεντρικούς δρόμους με την συνοδεία των Στρατηγών του Πατρινού Καρναβαλιού και των Σοκολατοριχτών,  για να γνωρίσει τα αξιοθέατα και να δεχθεί τα συγχαρητήρια των συμπολιτών μας.

Η διαδρομή ήταν Αγίου Ανδρέου, Αράτου, Μαιζώνος, Γούναρη, Κορίνθου, Κολοκοτρώνη, Μαιζώνος, Πλατεία Γεωργίου.

Νωρίτερα

Έτοιμάζονται οι Στρατηγοί καθώς σε λίγη ώρα θα βρεθούν με το τιπ που τους στο κέντρο της Πάτρας. Στις 12:30 θα εξελιχτεί "σοκολατοπόλεμος"  και δώσουν το "παρών".

Τα σωματεία των σοκολατοριχτών «Σοκολατορίχτες», «Σοκολατομαχίες», Σοκολατοδρομίες», «Σοκολατομανίες» και «Σοκολατοπαίκτες» με το μεγάλο βαγονέτο συνοδεία του μουσικού άρματος και των γνωστών Στρατηγών με το τζιπ τους στο ιστορικό κέντρο.

θα ακολουθήσυν τη διαδρομη: Αγίου Ανδρέου - Αράτου - Μαιζώνος –Πλατεία Γεωργίου Α΄ (κάτω μέρος)-Μαιζώνος- Γούναρη -Κορίνθου-Πλατεία Γεωργίου Α΄(πάνω μέρος)–Κορίνθου-Κολοκοτρώνη-Μαιζώνος-Πλατεία Γεωργίου Α΄ (κάτω μέρος)-Μαιζώνος-Πατρέως- Όθωνος Αμαλίας μέχρι την Γούναρη.

Σχόλια

Ειδήσεις