Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι Πατρινοί σοκολατορίχτες πήγαν στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Οι Πατρινοί σοκολατορίχτες πήγαν στην εκ...

Πέταξαν σοκολάτες και διαφήμισαν το Πατρινό Καρναβάλι σε όλη την Ελλάδα

Τηρώντας το έθιμο, οι Πατρινοί σοκολατορίχτες ταξίδεψαν το πρωί της Τσικνοπέμπτης 8 Φεβρουαρίου 2018 στην Αθήνα και βγήκαν στον αέρα της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, στο τέλος μοιράζοντας και πετώντας σοκολάτες και διαφημίζοντας έτσι με τον καλύτερο αυτό τρόπο το Πατρινό καρναβάλι.

Στην σελίδα της εκπομπής στο facebook, αναρτήθηκαν 2 φωτογραφίες μαζί με το παρακάτω μήνυμα: Τσικνοπέμπτη σήμερα και στο «Καλημέρα Ελλάδα» μας επισκέφτηκαν οι Σοκολατορίχτες από την Πάτρα!

Και του χρόνου!!

#kalimeraellada.

Η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη με πιστό και μεγάλο τηλεοπτικό κοινό, έχει αισίως φτάσει στον 25ο της χρόνο. Εκτός από τον Γιώργο Παπαδάκη στο στούντιο βρίσκονταν και οι συνεργάτες του δημοσιογράφοι Ντίνος Σιωμόπουλος και Μπάγια Αντωνοπούλου που επίσης γλυκάθηκαν από τους Πατρινούς σοκολατορίχτες. Επικεφαλής της ομάδας ήταν ο Περικλής Δημητρόπουλος.

Να προσθέσουμε ότι οι σύλλογοι σοκολατοριχτών θα κόψουν την καρναβαλόπιτα τους αυτό το Σάββατο 10/2/2018 στις 12.30 το μεσημέρι στην Αγορά Αργύρη στην Αράτου και Ζαΐμη. Πρόκειται για τον Σύλλογο Σοκολατοριχτών Πάτρας ‘‘Σοκολατορίχτες’’,  το Club Σοκολατοπόλεμος Πατρινού Καρναβαλιού ‘‘Σοκολατομαχίες", την Ένωση Πατρινών Σοκολατοριχτών "Σοκολατοδρομίες", τον Όμιλο Σοκολατομαχητών Πατρινού Καρναβαλιού "Σοκολατομανίες " και τον Σύλλογο Σοκολατοπαικτών Πατρινού Καρναβαλιού «Σοκολατοπαίκτες».

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η Φιλαρμονική του Μουσικού Σχολείου Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις