Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η Αγγελική Δούρου είναι υποψήφια στις εκλογές του Επιμελητηρίου Αχαΐας με τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα

Η Αγγελική Δούρου είναι υποψήφια στις εκ...

Ο πατέρας της Νίκος Δούρος είχε διατελέσει πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας

Αποτελεί το γυναικείο πρόσωπο μιας ανδρικής εταιρίας, είναι αντιπρόεδρος στην εταιρία Dur, υπεύθυνη καταστημάτων λιανικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα και διαχειρίστρια - υπεύθυνη του Dur Ε-shop. Μητέρα δύο γιών, ζει και εργάζεται στην Πάτρα.

Αφού αποφοίτησε από το Πειραματικό Σχολείο του Πανεπιστημίου Πατρών, τελείωσε το Anoca High School στην Minnesota Αμερικής και στη συνέχεια ακολούθησε τετραετής φοίτηση στο Deree College στον τομέα της κοινωνιολογίας.

Φέτος η Αγγελική Δούρου έκανε το πρώτο βήμα ενασχόλησης με τα κοινά της Πάτρας, ως υποψήφια στο Επιμελητήριο Αχαΐας, στο οποίο ο πατέρας της Νίκος Δούρος έχει διατελέσει πρόεδρος, με τον συνδυασμό του Πλάτωνα Μαρλαφέκα.

Για πρώτη φορά φέτος εμπλέκεστε με τα κοινά, συμμετέχοντας στις εκλογές του Επιμελητηρίου Αχαΐας με τον συνδυασμό του Πλάτωνα Μαρλαφέκα. Γιατί πιστεύετε ακόμη και σήμερα δεν υπάρχουν αρκετές γυναίκες σε θέσεις ευθύνης;

Ως μέλος μιας οικογένειας με έντονη κοινωνική δράση και ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τον τόπο της, θεωρούσα πάντα την εμπλοκή μου με τα κοινά δεδομένη. Όσο αναφορά στη συμμετοχή μου στις εκλογές του Επιμελητηρίου θεωρώ ότι θα είμαι χρήσιμη και θα έχω πράγματα να προσφέρω. Συγχρόνως η κοινωνία μας είναι ώριμη και αποδέχεται πλέον με σαφή τρόπο ισότιμα τον ρόλο της γυναίκας τόσο στο επιχειρείν όσο και στα κοινά. Θεωρώ ότι μέχρι το πέρας της επόμενης διοίκησης του Επιμελητηρίου η ποσόστωση τουλάχιστον 50% γυναίκες και 50% άνδρες, θα έχει γίνει πραγματικότητα.

Φωτ. Νίκος Ψαθογιαννάκης

Φωτ. Νίκος Ψαθογιαννάκης

Φωτ. Νίκος Ψαθογιαννάκης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά