Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βασιλική Κορδερά: Η πρόεδρος της Bergmann Kord μίλαει στο thebest.gr λίγες μέρες μετά το δυναμικό "παρών" στον "ροζ περίπατο" της Πάτρας

Βασιλική Κορδερά: Η πρόεδρος της Bergman...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

"H Ελπίδα και η Υποστήριξη δεν είναι απλώς μια «κοινωνική σύμβαση»..."

Δυναμικό «παρών» έδωσε και φέτος στο Pink the city Πάτρας η Bergmann Kord. Άλλωστε η εταιρεία πρωτοστατεί σε ενέργειες που στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση αλλά και την ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού.

Πέρα από αυτό, ενθαρρύνει με την παρουσία της αλλά και τις ενέργειες της τη συμμετοχή σε δράσεις Κοινωνικής Συνεισφοράς. Η πρόεδρος της εταιρείας, Βασιλική Κορδερά μίλησε στο thebest.gr.

H Bergmann Kord, συνεχίζοντας να είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα κοινωνικής προσφοράς, στήριξε και φέτος το Pink the city στην Πάτρα... «Δυναμώνουν» οι δεσμοί της με την πόλη και τους ανθρώπους της;

Φυσικά, για ακόμα μια χρονιά η Πάτρα «βάφτηκε» ροζ και η Bergmann Kord βρέθηκε κοντά της. Η προσφορά, η συλλογικότητα και η αλληλεγγύη, δυστυχώς, δεν θεωρείται δεδομένη για όλους τους ανθρώπους. Έτσι, για τη Bergmann Kord είναι πολύ σημαντική η παρουσία παραδειγμάτων, όπως η Πάτρα, η οποία αποδεικνύει με το πλήθος των συμμετεχόντων και την εντυπωσιακή ανταπόκρισή της στην ενέργεια του «Pink the City», πως η Ελπίδα και η Υποστήριξη δεν είναι απλώς μια «κοινωνική σύμβαση», αλλά μία πραγματικότητα, η οποία «δυναμώνει» κάθε χρόνο τους δεσμούς μας.

Σε τέτοιου είδους δράσεις δίνετε κι εσείς προσωπικά «δυναμικό παρών». Ποια είναι η πιο όμορφη στιγμή που θυμάστε από τη «συνέργεια» της εταιρείας με το «Άλμα Ζωής»;

Θα ήμουν άδικη, αν περιόριζα τις όμορφες αναμνήσεις, σε μία επιλογή. Τα χαμόγελα μεγάλων και παιδιών που χαρίζουν τα μαλλάκια τους, μέσω της Πρωτοβουλίας «Hair for Help», και το αποτέλεσμα αυτής της προσφοράς, όταν λαμβάνουν τις περούκες οι άνθρωποι που τις έχουν πραγματικά ανάγκη, είναι κάθε φορά μια συγκινητική στιγμή, εξίσου δυνατή!

Με ποιόν τρόπο στηρίξατε, αυτή τη φορά, τη διοργάνωση του «ροζ περιπάτου» στην Πάτρα;

Η Bergmann Kord περπάτησε μαζί με το Άλμα Ζωής τον «ροζ περίπατο», για να γιορτάσει τη Θέληση για ζωή και την Ελπίδα. Θέλουμε, πάντα, να υποστηρίζουμε έμπρακτα την προσπάθεια του Συλλόγου και μαζί του να διαδίδουμε το μήνυμα της έγκαιρης διάγνωσης. Γιατί στόχος της Bergmann Kord είναι, πρωτίστως, να ενημερώνει, να ευαισθητοποιεί και να ενθαρρύνει με την παρουσία της, τους ανθρώπους να συμμετέχουν σε κινήσεις Κοινωνικής Συνεισφοράς.

Φέτος δεν έγινε, στο πλαίσιο του Pink the city, κοπή μαλλιών που προορίζονται για δωρεά. Παρόλα αυτά η εταιρεία συνεχίζει να δημιουργεί περούκες για γυναίκες που το έχουν ανάγκη. Ποια είναι η ανταπόκριση;

Η κίνηση «Hair for Help» ενθαρρύνει εθελοντές να χαρίσουν τα μαλλιά τους, προκειμένου να κατασκευαστούν περούκες, οι οποίες θα προσφερθούν, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, σε άπορους συνανθρώπους μας που πάσχουν από καρκίνο.

Η ενεργή στήριξη της Bergmann Kord στις πάσχουσες κοινωνικές ομάδες, ξεκίνησε από το 2011 και συνεχίζει δυναμικά, σημειώνοντας εντυπωσιακή πρόοδο, καθώς «τροφοδοτείται» από την αξιοθαύμαστη ανταπόκριση του κόσμου.

Έτσι τα τελευταία χρόνια, η «Πρωτοβουλία» μετατρέπεται σε «Κίνηση» και εξαπλώνεται στις Κομβικότερες πόλεις της Ελλάδας, όπου κάθε μήνα, επισκέπτονται τα Επιστημονικά Κέντρα μας δεκάδες άνθρωποι που επιθυμούν να συμβάλλουν στην προσπάθεια της Bergmann Kord και χαρίζουν 20 εκατοστά από τα μαλλιά τους.

Ποια είναι η διαδικασία δωρεάς μαλλιών μέσα από τη Bergmann Kord;

Η διαδικασία είναι πολύ σύντομη και πραγματοποιείται σε όλες τις Κλινικές Μαλλιών Bergmann Kord. H μόνη προϋπόθεση είναι τα μαλλιά να έχουν μήκος από 20 εκατοστά και πάνω, χωρίς να έχουν υποστεί καμία χημική διεργασία. Εφόσον πληρούνται οι προδιαγραφές, κόβονται, συλλέγονται και φυλάσσονται, μέχρι να κατασκευαστούν οι περούκες, σύμφωνα με τα Διεθνή Πρωτόκολλα επεξεργασίας.

 

 

 

Εντάσσετε τις συγκεκριμένες χορηγικές ενέργειες σε ένα ευρύτερο πλαίσιο στρατηγικής της εταιρίας σας;

Για την Bergmann Kord, η πιο σημαντική από όλες τις αξίες, είναι η κάλυψη του συνολικού εύρους των αναγκών και η ικανοποίηση όλων των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται. Οι πελάτες μας είναι ενεργά μέλη της εκάστοτε τοπικής κοινωνίας. Σε αυτούς, λοιπόν, επιστρέφουμε, ως οφείλουμε, τις ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας, τόσο σε μορφή χορηγικής υποστήριξης, όσο και μέσω της κίνησης «Προσφέρουμε Μαλλιά, χαρίζουμε χαμόγελα», Hair for Help.

Δεν περιοριζόμαστε όμως, μόνο σε αυτό. Πολύ πρόσφατα, συγκεκριμένα, πριν 1 εβδομάδα, παρουσιάσαμε τον νέο, ανανεωμένο και πρωτοποριακό ιστότοπο ενημέρωσης (www.kord.gr), που διαμορφώθηκε με βάση τις δικές σας υποδείξεις, μέσω ειδικών ερωτηματολογίων, και στηρίζεται στη διαδραστική επικοινωνία μαζί σας, για να προσφέρει αντικειμενική και αξιόπιστη ενημέρωση.

Επίσης, πριν 1 μήνα, αποκτήσαμε τις  Πιστοποιήσεις Ποιότητας «ISO 9001: 2015» και «EN 15224: Σύστημα ποιότητας για τις υπηρεσίες υγείας», από τον Διεθνώς αναγνωρισμένο σε θέματα Υγείας Οργανισμό, SWISS APPROVAL. Το γεγονός αυτό καθιστά τη Bergmann Kord ως τη μοναδική Κλινική Μαλλιών στην Ελλάδα, η οποία είχε την τιμή να λάβει αυτή την επικύρωση, ως αναγνώριση του υψηλού επιπέδου Yπηρεσιών της, με γνώμονα τη συνεχή μεγιστοποίηση της Ασφάλειας.

Διότι, για εμάς, η Ασφάλεια και καλύτερη δυνατή παροχή Υπηρεσιών, είναι η «αφετηρία» όλων των υπολοίπων αρχών, που κατευθύνουν τη βαθύτερη αίσθηση προσφοράς που χαρακτηρίζει τη Bergmann Kord. Τόσο προς το κοινωνικό σύνολο, όσο και προς τους ανθρώπους που την εμπιστεύονται.

Από τις παραπάνω πληροφορίες, διαπιστώνω ιδιαίτερα στοχευμένες ενέργειες από την Bergmann Kord για την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών σας. Αυτές προεκτείνονται και εκτός Ελλάδας;

Η Bergmann Kord πιστή στην εξωστρέφεια της, δεν δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην Ελληνική αγορά. Γιατί για εμάς, η προσφορά δεν έχει σύνορα και δεν περιορίζεται από όρια.

Έτσι, εξάγει τεχνογνωσία διοργανώνοντας Εκπαιδευτικά Σεμινάρια για την ειδίκευση ιατρών από το εξωτερικό, αλλά και  ημερίδες και δράσεις σχετικά με την Επιστημονική Αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης, όπως το 2ο Διεθνές Συνέδριο του Παγκοσμίου Ινστιτούτου FUE και το «1st International Summit of Cooperatives». Διότι η μεγαλύτερη επιβράβευση είναι η συνειδητοποίηση πως είμαστε πάντα συντονισμένοι με τις εξελίξεις Παγκόσμιας εμβέλειας, ώστε να προσφέρουμε την πραγματική πρόοδο μέσα από τις υπηρεσίες μας.

Διευθύνσεις:

Αθήνα (Κεντρικά): Λεωφ. Κηφισίας 348 (Έναντι Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ»), Τ.Κ. 152 33 Χαλάνδρι, Αθήνα, Τηλ.: 210 68 28 888

Αθήνα (Νέα Σμύρνη): Λεωφ. Συγγρού 203, Τ.Κ. 171 21 Νέα Σμύρνη, Αθήνα, Τηλ.: 210 93 11 111

Πάτρα: Αγίου Ανδρέου 111, Τ.Κ. 262 21 Πάτρα, Τηλ.: 2610 42 45 45

Θεσσαλονίκη: Αδριανουπόλεως 20 & Αιγαίου, Τ.Κ. 551 33 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, Τηλ.: 2310 458 555

Λάρισα: Μαρίνου Αντύπα 2 & Κούμα (Κεντρική Πλατεία Λάρισας), Τ.Κ. 412 22 Λάρισα, Τηλ.: 2410 66 00 90

Κρήτη: Γ. Παπανδρέου & Δρακοντοπούλου 49, Τ.Κ. 713 06 Ηράκλειο, Κρήτη, Τηλ.: 2810 34 20 65

Ρόδος: Καναδά 73 (Πλατεία Αγ. Νικολάου), Τ.Κ. 851 00 Ρόδος, Τηλ.: 22410 78 302

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις