Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χαμός στο διαδίκτυο με τον πατέρα Κλεομένη - Μέχρι videogame τον έκαναν

Χαμός στο διαδίκτυο με τον πατέρα Κλεομέ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Κατάρες και αναθέματα σε κέικ και ΑΤΜ

Δεν είναι μόνο οι παίκτες του Survivor διάσημοι. Είναι και ένα ακόμη άτομο το οποίο έχει απασχολήσει όσο κανείς άλλος την κοινή γνώμη και δεν πρόκειται για άλλον από τον viral πλέον πατέρα Κλεομένη. Ο οποίος επιτίθεται σε ΑΤΜ με κλωτσιές που θα ζήλευαν και γνώστες καράτε, πετάει κέικ καθώς έχουν bar code στο περιτύλιγμα και εκσφενδονίζει πέτρες σε κεραίες κινητής τηλεφωνίας με.. σφεντόνα, ενώ καταριέται και αναθεματίζει ταυτόχρονα τα έργα του διαβόλου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πατήρ Κλεομένης άρχισε να ανεβάζει στο YouTube βίντεο, στα οποία φαίνεται να «πολεμά» κάθε λογής «δαιμόνια» που συναντάμε στην καθημερινότητά μας.

Ο ρασοφόρος κατάφερε πολύ γρήγορα να συγκεντρώσει εκατοντάδες χιλιάδες views στο κανάλι που διατηρεί στη δημοφιλή πλατφόρμα και αυτό δεν είναι καθόλου περίεργο, αν αναλογιστεί κανείς ότι στα βίντεό του έχει παίξει ξύλο με ένα ΑΤΜ, έχει ξορκίσει κεραία κινητής τηλεφωνίας, τα έχει βάλει με το γήπεδο Καραϊσκάκη και πολλά ακόμη κατά τον ίδιο έργα του διαβόλου.

Μάλιστα ο "δαιμόνιος" Κλεομένης αποτέλεσε και την έμπνευση για ένα υπεραπλουστευμένο video game που έφτιαξε ένας προγραμματιστής με το όνομα Vrasidas. Το οποίο οποίο πραγματεύεται τις αστικές «μάχες» ενάντια στη Νέα Τάξη Πραγμάτων του πατέρα Κλεομένη.

Το παιχνίδι λέγεται Kleomenis Simulator και θα μπορούσε να σταθεί άνετα σε κάποιο ουφάδικο – αν υπήρχαν ακόμη.

Μπορεί να μην έχει ακόμη πολλές πίστες ή εντυπωσιακά γραφικά, όμως με το που ξεκινήσεις να παίζεις, δεν γίνεται να μην παλέψεις ως το τέλος. Όπου μάλιστα υπάρχουν και bonus πίστες.

Τα ηχητικά προέρχονται από πραγματικές ατάκες του πατέρα Κλεομένη και απλά είναι απολαυστικά!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight