Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TRAVEL

/

Η ερημική παραλία του Ιονίου που σήμερα έχει υποστεί... "μετάλλαξη" -ΦΩΤΟ

Η ερημική παραλία του Ιονίου που σήμερα ...

Η σημερινή της εικόνα είναι εντελώς...διαφορετική

Μια φωτογραφία-ντοκουμέντο της δημοφιλούς παραλίας «Κάθισμα» αναδημοσιεύθηκε στη σελίδα Αγρίνιο-Γλυκές Μνήμες από το group «Παλιές φωτογραφίες της Λευκάδας».

Η εικόνα χρονολογείται στο 1977. Όπως μπορείτε να δείτε καμία ανθρώπινη παρέμβαση δεν υπάρχει, καμία κατασκευή σταθερή η κινητή και φυσικά ούτε μία ξαπλώστρα. Αντίθετα διακρίνεται μία σκηνή με έναν μόνο λουόμενο.

Τότε η οδική σύνδεση από την πόλη της Λευκάδας προσέγγιζε σε απόσταση τριών χιλιομέτρων από το Κάθισμα, στον Άγιο Νικήτα. Σιγά σιγά επισκέπτες ιδίως από το Αγρίνιο και τις γύρω περιοχές άρχισαν να ανακαλύπτουν τις ομορφιές του νησιού. Η Λευκάδα εδραιώθηκε ως ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς. Το αεροδρόμιο του Ακτίου και η Εγνατία Οδός ουσιαστικά απογείωσε το νησί, το οποίο δέχεται επισκέπτες από όλα τα Βαλκάνια.

Όσο για το Κάθισμα ήταν από τις πρώτες παραλίες της δυτικής πλευράς του νησιού που αναπτύχθηκαν.  Χιλιάδες επισκέπτες επισκέπτονται τους θερινούς μήνες την  παραλία αυτή. Φυσικά η σημερινή εικόνα σε τίποτα δεν θυμίζει εκείνη του 1977…

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life