Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ACHAIA TASTE

/

Αυλαία απόψε για το 1ο ACHAIA FEST - Το αδιαχώρητο στο Νότιο Πάρκο - Πάνω από 10.000 επισκέπτες μόνο το Σάββατο

Αυλαία απόψε για το 1ο ACHAIA FEST - Το ...

Το αποψινό ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο  Νότιο Πάρκο της Πάτρας όπου διεξάγεται το Achaia Fest. Μόνο το Σάββατο την έκθεση επισκέφθηκαν πάνω από 10.000 άτομα. Η έκθεση είναι ανοικτή από τις 7.30 το απόγευμα με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, διοργανώνεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Επιμελητήριο Αχαΐας και ολοκληρώνεται απόψε Κυριακή.

H Achaia Fest 2017 από την Πέμπτη το βράδυ κατακλύζεται από χιλιάδες επισκέπτες και γνωρίζει τους «Θησαυρούς της Αχαΐας». Παράλληλα οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν, να γνωρίσουν από κοντά και να αγοράσουν τοπικά προϊόντα, να γευτούν αχαϊκές προτάσεις από το street food, να κάνουν πικ νικ στο γρασίδι απολαμβάνοντας το εξαιρετικό ηλιοβασίλεμα, να χαλαρώσουν στην lounge tent ακούγοντας χαλαρές μουσικές επιλογές, ενώ τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στον αθλητισμό καθώς στο αθλητικό τμήμα του Achaia Fest 2017 σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι ομάδες (ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ, ΝΟΠ, ΝΕΠ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ) μας περιμένουν καθημερινά με διαγωνισμούς και άλλες εκπλήξεις.

 

 

 

Οι συμμετέχοντες παραγωγοί της περιοχής μαζί με τους φορείς ξεπερνούν τους 100.

Το Achaia Fest τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), χορηγοί είναι οι: λουξ plus 'n light, Μύλοι Κεπενού και Βιομηχανία Χρωμάτων- Χημικών ΜΑΧΡΩ, υποστηρικτές οι: Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ και Asteriscos Art - Construction.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ (22.00 μ.μ.)

«Αγάπα με αν τολμάς»

Ένα σαγηνευτικό και ρομαντικό παραμύθι για μεγάλους με την βραβευμένη με Όσκαρ Μαριόν Κοτιγιάρ και τον Γκιγιόμ Κανέ.

 

 

 

7.30 - 9.30 μ.μ.

Εργαστήριο Θεατρικού παιχνιδιού, «Φώτα παρακαλώ»

Εργαστήριο κατασκευής, «Ώρα για παγωτάκι». Την Κυριακή τελευταία μέρα της έκθεσης πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς επισκέπτες.

Ο Λαογραφικός Όμιλος Μεσσάτιδας «Ο Φίλερης» παρουσιάζει Πελοποννησιακούς χορούς.

SPORTS

Στο αθλητικό τμήμα του Achaia Fest 2017 σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι ομάδες μας (ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ, ΝΟΠ, ΝΕΠ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ) σας περιμένουν καθημερινά με διαγωνισμούς και άλλες εκπλήξεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life