Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τα πήραν στο κρανίο οι πατρινοί δημοσιογράφοι με Ρήγα και Παπούλια

Τα πήραν στο κρανίο οι πατρινοί δημοσιογ...
Ρουμελιώτη Πέπη

Τους έστησαν περισσότερες από δύο ώρες

Έντονα ενοχλημένοι είναι δημοσιογράφοι της Πάτρας με την αντιμετώπιση που τους επεφύλαξαν οι υπεύθυνοι της παράστασης «Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο…έχει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του…». Αφού περίμεναν περισσότερες από δύο ώρες μέχρι να καταφθάσουν οι πρωταγωνιστές για την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, φωτογραφήθηκαν και έφυγαν.

Συγκεκριμένα έφυγαν γιατί τους περίμενε απευθείας σύνδεση με το Star και έδωσαν νέο ραντεβού αργότερα...

Τελικά οι περισσότεροι δημοσιογράφοι απηύδησαν και έφυγαν. Επιπλέον δεν είχαν προνοήσει - ούτε έδειξαν ενδιαφέρον - για να είναι ελεύθερη η παρακολούθηση της παράστασης από τους δημοσιογράφους προκειμένου να γράψουν κριτικές.

Το έργο βασίζεται τόσο πάνω στη θεωρεία που ανέπτυξε ο Πάολο Κοέλιο πως αν θέλεις κάτι πολύ όλο το σύμπαν συνωμοτεί ώστε να το αποκτήσεις αλλά και στην «αντικοελική» θεωρεία ότι δεν υπάρχει κανένα σύμπαν και καμία δύναμη. Αυτές οι δύο θεωρίες συγκρούονται παραμονή Πρωτοχρονιάς, μέσα από την Αννα, μία ηθοποιό που πιστεύει στα λεγόμενα του Κοέλιο και από τον Μάνο, έναν συμβιβασμένο και κυνικό σκηνοθέτη.

«Πρόκειται για μια τρελή κωμωδία, κατά τη διάρκεια της οποίας αντιπαλεύονται αυτά τα δύο πιστεύω για το ποιο θα επικρατήσει, ενώ τελικά οι δύο ήρωες φαίνεται να κάνει ο ένας καλό στη ζωή του άλλου» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Ρήγα. Το «χρυσό» συμπέρασμα όπως σημείωσε ο κ. Ρήγας είναι ένας ύμνος στη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight