Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H Πατρινή Νίκη Λαμπροπούλου αγάπησε την Ύδρα, την έκανε δεύτερο σπίτι της και μας δίνει την premiere εκδοχή της

 H Πατρινή Νίκη Λαμπροπούλου αγάπησε την...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Ιδιοκτήτρια του "Ydra Premiere", που έχουν επισκεφθεί από την Μαριάννα Βαρδινογιάννη μέχρι την Μαρινέλα

Στην ...μινιατούρα του Αργοσαρωνικού, την αρχοντική Ύδρα, μια Πατρινή, η Νίκη Λαμπροπούλου τα τελευταία τρία χρόνια προσφέρει τις δικές της καλοκαιρινές premiere ενδυματολογικές προτάσεις στις πολυπληθείς επισκέπτριες του νησιού. Στο καλαίσθητο κατάστημά της "Ydra Premiere" θα βρει κανείς από καφτάνια και καλοκαιρινά κοσμήματα, μέχρι τσάντες θαλάσσης και σανδάλια.

Η Νίκη Λαμπροπούλου τα τελευταία χρόνια μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα στον τόπο του γεννήθηκε και τον τόπο που αγάπησε και επέλεξε για να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά.

Η ιδέα για τη δημιουργία του "Ydra Premiere" προέκυψε πριν τέσσερα χρόνια, όταν βρέθηκε για διακοπές στο νησί κι ενώ το είχε επισκεφθεί κάποιες φορές.

Δραστήρια, ευγενική, χαμογελαστή και γεμάτη θετική ενέργεια μοιράστηκε μαζί μας τη χαρά και τον ενθουσιασμό της για την ανταπόκριση που βρίσκει ο χώρος που δημιούργησε.

 

Πώς πήρατε την απόφαση να τολμήσετε το εγχείρημα;

Ήταν μια εύκολη απόφαση καθώς πάντα ήθελα να κάνω ένα μαγαζί σαν αυτό και η Ύδρα με ενέπνευσε. Αισθάνθηκα ότι σε αυτό το μέρος υπήρχε χώρος για εμένα, ότι θα μπορούσα να δημιουργήσω αυτό που είχα στο μυαλό μου, αυτό που ονειρευόμουν.

Ποιος ήταν ο στόχος;

Στόχος ήταν η επιτυχία σε όλους τους τομείς, τίποτα λιγότερο. Να κάνω την δική μου πρόταση, βασισμένη στο δικό μου γούστο και να βρεί ανταπόκριση.

Η επιλογή του ονόματος…

Ήταν μια ιδέα του συντρόφου μου, η οποία μου άρεσε πολύ. Το “Premiere” είναι μια γαλλική λέξη (στο νησί έρχονται αρκετοί Γάλλοι) που παραπέμπει σε κάτι που είναι πρώτο και πολύ καλό. Σε συνδυασμό με το Ydra θεωρώ ότι έδωσε ένα ωραίο όνομα που ταιριάζει και στην "διαφορετικότητα" του νησιού και στο μαγαζί.

Τι μπορεί να βρει κανείς στο Ydra Premiere;

Ο,τιδήποτε σχετίζεται με τη γυναίκα και την θάλασσα. Ρούχα, αξεσουάρ, πετσέτες, τσάντες, γυαλιά, σανδάλια … τα πάντα.

Οι συναντήσεις με επώνυμες κυρίες…

Το Premiere Ydra έχουν επιλέξει για τις αγορές και αρκετές επώνυμες κυρίες… Μαριάννα Βαρδινογιάννη και Μαρινέλλα είναι κάποιες από αυτές. Μάλιστα η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού έχει σχολιάσει πώς πρόκειται για ένα από τα καλύτερα μαγαζιά που έχει δει στα ελληνικά νησιά.

Είναι μεγάλη τιμή και ικανοποίηση να ακούς τέτοια σχόλια από γυναίκες που γνωρίζουν καλά τη μόδα και έχουν ιδιαίτερο και ξεχωριστό στυλ. Είναι λογικό να περνούν από τα μαγαζιά στα ελληνικά νησιά, σημασία έχει όμως τι σου λένε και τι ακούς από αυτές.

Η συνεργασία με Πατρινές εταιρείες...

Μου αρέσει να συνεργάζομαι με Έλληνες που κάνουν αξιόλογή δουλειά και είναι καταξιωμένοι στον χώρο τους, ειδικά αν προέρχονται από τον τόπο μου. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι ο Λεωνίδας Σαμαρτζής της εταιρείας Philosophy και ο Θωμάς Καρκαλής της εταιρείας Pareoo.

Τα μελλοντικά σχέδια;

Υπάρχουν... αλλά θα σας τα αποκαλύψώ στην επόμενη επίσκεψή σας!

Δείτε τη σελίδα του Ydra Premiere εδώ.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight