Το θέμα θα συζητηθεί στην Οικονομική Επιτροπή τη Μ. Τρίτη
Πάνω από 3.500 ευρώ θα είναι η τιμή εκκίνησης για το καφέ στη Μαρίνα της Πάτρας, το οποίο βγαίνει σε δημοπρασία αμέσως μετά το Πάσχα. Οι όροι της διακήρυξης θα συζητηθούν στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, η οποία συνεδριάζει τη Μεγάλη Τρίτη.
Όπως είπε στο thebest.gr, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παύλος Στάμος αν και η τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας δεν έχει ακόμη αποφασιστεί, κάτι που αναμένεται να γίνει στην Οικονομική Επιτροπή, το βέβαιο είναι ότι αυτή θα ξεκινήσει πάνω από τα 3.500 ευρώ.
Και αυτό διότι, τόσο έκλεισε ο μηνιαίο μίσθωμα για τα άλλα δυο καταστήματα της Ηρώων Πολυτεχνείου, τα οποία βγήκαν πρόσφατα σε δημοπρασία. Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Στάμο, τα δυο καταστήματα ήταν και μικρότερου εμβαδού με συνέπεια ο πήχης να ανεβαίνει για το κατάστημα της Μαρίνας που είναι μεγαλύτερης έκτασης.
Το καφέ στη Μαρίνα μένει παραμένει κλειστό εδώ και χρόνια και στις προθέσεις του Δήμου είναι να ανοίξει το συντομότερο δυνατόν και ο νέος ενοικιαστής του χώρου να προλάβει τη θερινή περίοδο.
Για το λόγο αυτό, η ενοικίαση του χώρου βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητες.
Ήδη από τον Δήμο ενοικιάστηκαν, στα τέλη Μαρτίου, τρία καταστήματα που ήταν κλειστά. Το Δασύλλιο, ένα από τα "φιλέτα" με τιμή ενοικίου στα 1.630 ευρώ, και τα καφέ-μπαρ "it" και "poco poco" της Ηρώων πολυτεχνείου. Το "it" ενοικιάστηκε 3.500 ευρώ μηνιαίως και το "poco poco" 3.550 ευρώ.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










