Στο λιμάνι
Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Λιμεναρχείο στην Πάτρα χθες συνελήφθησαν παράνομοι αλλοδαποί αλλά κι ένας ναυτικός.Αναλυτικά:
Στη σύλληψη ενός 30χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το έγγραφο.
Στη σύλληψη ενός 35χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
Για πλαστογραφία και απάτη συνελήφθη ένας 39χρονος ναυτικός, πρωινές ώρες χθες, από τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Πάτρας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον Οίκο Ναύτου Πάτρας, κατείχε και επέδειξε παραποιημένο ναυτικό φυλλάδιο.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω ναυτικό φυλλάδιο.
*****
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










