Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Επιτυχημένη η μουσικοχορευτική βραδιά της Χορολογικής Εταιρείας

Πάτρα: Επιτυχημένη η μουσικοχορευτική βρ...

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου 2016

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2/12/2016 το γλέντι της Χορολογικής Εταιρείας – Σύλλογος Καθηγητών Φυσικής Αγωγής Ειδικότητας Ελληνικών παραδοσιακών χορών, με προσκεκλημένους τους Γιώργο Κωτσίνη-κλαρίνο, Χρυσόστομο Μητροπάνο-τραγούδι, Βαγγέλη Δημούδη-ούτι/ τραγούδι, Μανώλη Κόττορο-βιολί/ τραγούδι, Θωμά Κωνσταντίνου-λαούτο/τραγούδι και Κώστα Μερετάκη-κρουστά.

Ακούστηκαν τραγούδια από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, από τη Θράκη μέχρι το Μοριά, και τα νησιά μας,  με την ορχήστρα να δίνει τον καλύτερο εαυτό της.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, ήταν μια υπέροχη βραδιά με πολύ κέφι, χορό, τραγούδι και με την πίστα να είναι ασφυκτικά γεμάτη όλη την βραδιά. Φεύγοντας όλοι ένιωθαν την ευχαρίστηση και το χαμόγελο έλαμπε στα πρόσωπα.

Η Χορολογική Εταιρεία (ο πανελλήνιος σύλλογος καθηγητών Φυσικής  Αγωγής με ειδίκευση στους παραδοσιακούς χορούς και έδρα την Πάτρα) ευχαριστεί δημοσίως όλους τους φορείς και πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης μας που τίμησαν με την παρουσία τους το γλέντι, τους χορηγούς καθώς και όλους όσους παρευρέθηκαν και υπόσχεται να ανανεώσει το ραντεβού της με πολλούς χορούς και τραγούδια, σε άλλα ανάλογα γλέντια.

Πρόεδρος του Δ.Σ. είναι ο Νικόλαος Πομώνης και γραμματέας ο Νικόλαος Χρόνης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight