Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

19ο Forum Ανάπτυξης: «Shackleton’s Case: Περιπέτεια Ηγεσίας στην Ανταρκτική»

19ο Forum Ανάπτυξης: «Shackleton’s Case:...

Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου

Με το σύνθημα «ηγέτης γίνεσαι, δεν γεννιέσαι», η V-GROUP - Βαφέας Παναγιώτης και η LINKAGE έχουν δημιουργήσει στην Πάτρα Σχολή Ηγεσίας. Τα πρώτα … μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στο 19ο Forum Ανάπτυξης/ Money Show Πάτρας, όπου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα «Shackleton’s Case: Περιπέτεια Ηγεσίας στην Ανταρκτική».

Η συνεδριακή εκδήλωση θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, κατά τις ώρες 13:00- 14:00 στο ξενοδοχείο «Αστήρ».

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι οι εξής:

Δημήτρης Παπανικητόπουλος, Πρόεδρος LINKAGE

Αρτέμης Μυρόπουλος, Managing Director

Παναγιώτης Βαφέας, Οικονομολόγος.

H V-Group , είναι μια εταιρεία που ασχολείται με τη παροχή υπηρεσιών management, marketing, εκπαίδευσης, αντιπροσώπευση και στήσιμο δικτύου πωλήσεων, εταιρειών στην Ελλάδα, εκπροσώπηση εταιρειών στο εξωτερικό, σύνταξη βιογραφικών, αξιολόγηση προσωπικού και επίβλεψη προσλήψεων.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος.

Λίγα λόγια για τους ομιλητές

Ο Δημήτρης Παπανικητόπουλος  έχει πιστοποιηθεί από την Linkage Inc. ως επαγγελματίας Coach και έχει δουλέψει ως προσωπικός Coach με περισσότερα από 50 senior και μεσαία στελέχη της Ελληνικής αγοράς από διαφορετικούς κλάδους σε θέματα όπως ανάπτυξης ηγεσίας, και αλλαγής συμπεριφορών. Είναι πιστοποιημένος σε Εργαλεία Αξιολόγησης Ηγετικών Ικανοτήτων και Ομάδας, συμπεριλαμβανομένων των Leadership Assessment Instrument (LAI), Ερωτηματολόγια Προσωπικότητας Thomas & FACET5, Αξιολόγηση 360ο  Executive View και έχει παρακολουθήσει το coaching course του E.M.C.C.

 

Έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά, στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και μετά στο London School of Economics στο τμήμα του Management of Information Systems. Εργάστηκε στην πολυεθνική εταιρία Johnson & Johnson Ελλάς για 10 χρόνια, όπου ξεκίνησε σαν Ass.

Brand Manager του Johnson’s Baby Shampoo. Ήταν υπεύθυνος για διάφορα Business Units της εταιρίας και εισήγαγε επιτυχώς στην Ελληνική Αγορά τα προϊόντα της CORDIS (πρώτη εταιρία στην αγορά της Επεμβατικής καρδιολογίας), καθώς και τους φακούς μιας χρήσης ACUVUE.

Έγινε Division Director των Medical και Ethicon Business Units στην Ελλάδα, καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Johnson & Johnson Professional.

Τον Ιούλιο του 1996, ήρθε ως Partner και Γενικός Διευθυντής στην εταιρία Response Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Α.Ε., και ως υπεύθυνος διαφόρων τμημάτων, όπως το Management Consulting, το Training και τελικά το Executive Search της εταιρίας.

Έχει εμπειρία πάνω από 1.800 ημέρες εκπαίδευσης και έχει συμμετάσχει σαν ομιλητής ή συντονιστής σε πάνω από 50 Συνέδρια και  Γενικές Συνελεύσεις εταιρειών και διαφόρων φορέων. Από το 2011 είναι  Πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας Linkage καθώς και της εταιρείας Response. Επίσης είναι μέλος της Ε.Α.Σ.Ε. τα τελευταία 20 χρόνια και έχει διατελέσει  Γενικός Γραμματέας του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος (Ι.Π.Ε.), καθώς και επίτιμο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ), στο οποίο μάλιστα για δύο χρόνια διετέλεσε Γενικός Γραμματέας.

Από το 2008 είναι μέλος της διδακτικής ομάδας του «Global Institute of Leadership Development» (G.I.L.D.) που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο σε San Diego & Palm Desert (California), ως Team Leader.

Επίσης, έχει συνεργαστεί με πλήθος πολυεθνικών και μεγάλων ελληνικών εταιριών σε μια σειρά προγραμμάτων, όπως οι Johnson & Johnson, Αθηναϊκή Ζυθοποιεία, Τράπεζα Πειραιώς, ΔΕΗ, Generali, Eurobank, Praktiker, HSBC, Wind,  Cosmote, Toyota, Mercedes, Coca Cola, Vodafone, Παπαστράτος, ΤΙΤΑΝ, Public, Media Markt κ.ά.

Ο Αρτέμης Μυρόπουλος ξεκίνησε ως Partner στη Response International το 2000. Από τότε έχει ηγηθεί του τμήματος Business Consulting, του τμήματος Εκπαίδευσης και HR, ενώ ανέλαβε και την επέκταση της εταιρίας στην περιοχή ΝΑ Ευρώπης. Από το 2001 έως το 2007 εγκαθίδρυσε και υποστήριξε τα γραφεία HR Development σε Ρουμανία, Βουλγαρία και Σερβία.

Ως Executive Coach, πιστεύει πως στηρίζοντας τα στελέχη, τους βοηθάς να επιτύχουν περισσότερα και να αναπτύξουν μια ισχυρή αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

Αυτό τους επηρεάζει θετικά στην επικοινωνία τους με τους προϊσταμένους, τους συνεργάτες και τους υφισταμένους τους και έχει επίδραση και στην προσωπική τους ζωή. Είναι πιστοποιημένος Coach της Linkage και έχει υποστηρίξει στα πλαίσια προγραμμάτων coaching έναν σημαντικό αριθμό senior στελεχών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Έχει πολυετή εμπειρία στα καταναλωτικά προϊόντα και τις υπηρεσίες. Εργάστηκε 8 χρόνια στις Πωλήσεις και το Marketing της Johnson & Johnson και ως Διευθυντής Πωλήσεων στη Beiersdorf.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου συμμετείχε ενεργά στην αλλαγή του Ευρωπαϊκού Εμπορικού περιβάλλοντος λαμβάνοντας μέρος σε διεθνείς ομάδες και δουλεύοντας πάνω σε projects όπως European Price Harmonization, International Account Planning, Efficient Consumer Response Initiatives.

Έχει ηγηθεί αρκετών διαπραγματευτικών ομάδων σε τοπικές και διεθνείς συμφωνίες με το λιανεμπόριο και εγκατέστησε δίκτυα διανομής για αρκετές προϊοντικές κατηγορίες.

Από το 2008 εργάζεται για την καθιέρωση της Linkage Inc στην Ελλάδα, ενός οργανισμού που αποτελεί την ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία παγκοσμίως με εξειδίκευση στην Ανάπτυξη Ηγεσίας και Οργανισμών.

Έχει πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού από τα ΤΕΙ Αθήνας, Δίπλωμα στο Marketing από το Chartered Institute of Marketing του Λονδίνου και MSc στο HR and Performance Management από το University of Leicester. Ζει στην Αθήνα, είναι παντρεμένος και έχει τρεις κόρες.

Έχει συμμετάσχει σε μια πληθώρα προγραμμάτων ανάπτυξης για εταιρίες όπως οι: Astir Hotels, ΔΕΗ, Fage, Friesland, Galenica, Intersports, Johnson & Johnson, Marfin Bank, Mercedes Benz, Motorola, Nireas, Papasotiriou, Piraeus Bank, Renault, Roche, Sarantis, Vodafone, Wilo. Ξεκίνησε την ίδρυση του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών και ηγείται του AMCHAM Leadership Committee.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά