Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

19ο Forum Ανάπτυξης: «Επανεκκίνηση της οικονομίας σε όλους τους τομείς με ουσία και αποτελεσματικότητα»

19ο Forum Ανάπτυξης: «Επανεκκίνηση της ο...

Εκδήλωση από τον παραγωγικό τομέα της ΝΟΔΕ Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας

«Επανεκκίνηση της οικονομίας σε όλους τους τομείς με ουσία και αποτελεσματικότητα» είναι το θέμα της εκδήλωσης που θα πραγματοποιήσει ο Τομέας Παραγωγικών Τάξεων της ΝΟΔΕ Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας στο 19ο Forum Ανάπτυξης.

Ο κ. Νίκος Καρακίτσος, εκπρόσωπος του Τομέα των Παραγωγικών Τάξεων της ΝΟΔΕ Αχαΐας έπειτα από την συνέλευση που είχε την 12η Οκτωβρίου 2016 με τα μέλη της επιτροπής, αποφάσισαν ομόφωνα να οργανώσουν εκδήλωση με θέμα «Επανεκκίνηση της οικονομίας σε όλους τους τομείς με ουσία και αποτελεσματικότητα» στο 19ο Forum Ανάπτυξης.

Για το λόγο αυτό, ο κ. Νίκος Καρακίτσος μαζί με μία εξαμελή ομάδα επιχειρηματιών-μέλη της επιτροπής, που απαρτίζονταν από τους κ.κ. Ιωάννη Κοντοθεόδωρο, Γιώργο Πλέσσα, Ιωάννη Καρβέλη, Ηλία Παυλίδη και Στάθη Κατσαντά, επισκέφθηκαν την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016 τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας έτσι ώστε να καταθέσουν τις απόψεις τους και να πάρουν την σύμφωνη γνώμη από τους αρμοδίους της Ανάπτυξης και Παραγωγικών Τάξεων κ.κ. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου -Τομεάρχη Ανάπτυξης και Εμπορίου της ΝΔ και Βασίλη Ξυπολυτά -Γραμματέα Παραγωγικών Τομέων, από τον κ. Σπήλιο Λιβανό -Σύμβουλο Επιχειρηματικότητας Προέδρου ΝΔ και τον βουλευτή Αχαΐας κ. Ανδρέα Κατσανιώτη, οι οποίοι επικρότησαν την πρωτοβουλία τους να δημιουργήσουν εκδήλωση και να συζητηθεί ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως είναι η Επανεκκίνηση της Οικονομίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016, ώρα 10:00-12:30 στο ξενοδοχείο «Αστήρ» στα πλαίσια του 19ου Forum Ανάπτυξης/Money Show Πάτρας.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας (βουλευτές και τέως υπουργοί του κόμματος) και φορείς της πόλης μας.

12 & 13 Νοεμβρίου 2016 Ÿ Ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ», Πάτρα

«Το θέμα της εκδήλωσης μας αφορά όλους, και σας καλώ από τώρα να είστε όλοι παρόντες», αναφέρει ο κ. Νίκος Καρακίτσος, «καθώς θα γίνει προσέγγιση και ανάλυση σε ένα τόσο σοβαρό θέμα για το πώς θα μπορέσουν να επανέλθουν σε ρυθμούς ανάπτυξης όλοι οι τομείς της οικονομίας , όπως η βιομηχανία, η βιοτεχνία, η οικοτεχνία, το εμπόριο, η οικοδομή ,η νεανική επιχειρηματικότητα, η οικονομία της καινοτομίας, ο τουρισμός ,οι υποδομές της περιοχής μας και όχι μόνο, αλλά και ο αγροτοκτηνοτροφικός τομέας».

Και τονίζει ο εκπρόσωπος της επιτροπής των Παραγωγικών Τάξεων της ΝΟΔΕ Αχαΐας κ. Νίκος Καρακίτσος, «Στόχος είναι να γίνει μία παραγωγική επανάσταση. Να υπάρξει εξυγίανση και επανεκκίνηση σε όλους τους τομείς της παραγωγικής κοινότητας ανεξάρτητα με το τί παράγουν ή σε τί δραστηριοποιούνται . Η ανάκαμψη δεν θα έρθει με νέα μέτρα φορολογίας. Η ανάκαμψη θα έρθει με την στήριξη της παραγωγικότητας, έτσι ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και να μπορέσουν να απορροφηθούν οι άνεργοι, να βρουν δουλειά τα παιδιά μας και να σταματήσει η μετανάστευση. Όλα αυτά είναι μονόδρομος για την εξυγίανση και επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας. Όλοι εμείς έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια και να προτιμούμε τα προϊόντα που παράγουμε και τις εγχώριες και τοπικές επιχειρήσεις, έτσι ώστε να μπορέσει να αναγεννηθεί η οικονομία μας, με όλα τα οφέλη που θα προκύψουν από αυτή. Μόνο έτσι θα «ανασάνουν» τα ελληνικά νοικοκυριά και θα μπορέσει να επέλθει ανάκαμψη στην οικονομία της χώρας μας».

Χωρίς να υπάρχει ούτε ίχνος αντιπολιτευτικής σκοπιμότητας, όπως τόνισε ο Πρόεδρος της επιτροπής των Παραγωγικών Τάξεων κ. Νίκος Καρακίτσος, «η εύρεση λύσεων για την ανάκαμψη της οικονομίας είναι ευθύνη όλων μας». Και συνεχίζει λέγοντας πως «αν δεν αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη των μικρών και μεγάλων επενδυτών, που το τελευταίο καιρό με όλα αυτά τα φορομπηχτικά μέτρα που εφαρμόζονται έχει χαθεί στη πατρίδα μας, δεν πρόκειται να βγούμε από το τούνελ. Η μόνη παράταξη που μπορεί να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη και να επαναφέρει τη χώρα σε αναπτυξιακή πορεία, είναι η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης που με της δηλώσεις του μέχρι σήμερα, προσεγγίζει και τονίζει όλα τα προαναφερθέντα θέματα και πιστεύουμε πως όταν η Νέα Δημοκρατία αναλάβει τη διακυβέρνηση της  χώρας, θα τα εφαρμόσει και στην πράξη όλα τα παραπάνω.

12 & 13 Νοεμβρίου 2016 Ÿ Ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ», Πάτρα

Τα τόσο σημαντικά θέματα, θα προσεγγίσουν και θα αναλύσουν κατά περίπτωση οι:

Νικόλαος Καρακίτσος - Εκπρόσωπος Παραγωγικών Τάξεων ΝΟΔΕ Αχαΐας

Θέμα: «Χαιρετισμός-Γενική Τοποθέτηση στην Επανεκκίνηση της Οικονομίας με ουσιαστικά αποτελέσματα»

Γεώργιος Μαυραγάννης - Τέως Υφυπουργός Οικονομικών

Θέμα: «Κόκκινα Δάνεια-Επανεκκίνηση της οικονομίας και ειδικά της Οικοδομής»

Σπήλιος Λιβανός - Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας Προέδρου ΝΔ

Θέμα: «Νεανική Επιχειρηματικότητα»

Ανδρέας Κατσανιώτης - Βουλευτής Αχαΐας Νέας Δημοκρατίας

Θέμα: «Πρωτογενής Τομέας»

Θεόδωρος Τσούμπελης - Επιχειρηματίας ,Ιδιοκτήτης Εταιρίας Λογισμικού Dynacomp.

Θέμα: « Η οικονομία της καινοτομίας».

Παρεμβάσεις από τους κ.κ. Ιωάννη Καρβέλη  - Τομεάρχης Κοινωνικής Πολιτικής ΝΟΔΕ Αχαΐας με θέμα «Εργασιακά» και Ηλία Παυλίδη - Πρόεδρος Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου με θέμα «Εμπορικά Θέματα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά