Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γιάννης Δημαράς: "Ο Νοέμβρης του ΄73 δείχνει το δρόμο"

Γιάννης Δημαράς: "Ο Νοέμβρης του ΄7...

Δηλώσεις του νέου Δημάρχου Πατρέων για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Με αφορμή την 37η επέτειο του Πολυτεχνείου ο νέος Δήμαρχος της Πάτρας Γιάννης Δημαράς δηλώνει: "Τιμάμε σήμερα τους ήρωες του Πολυτεχνείου. Τιμάμε την εξέγερση του φοιτητικού και λαϊκού κινήματος που άνοιξε το δρόμο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Συμπίπτει ο φετινός εορτασμός της επετείου, με τις δύσκολες ώρες που περνάει ο ελληνικός λαός λόγω της κατάστασης της οικονομίας και των σκληρών οικονομικών μέτρων που έχουν ληφθεί.

Δικαιώματα που έχουν κατακτηθεί με αγώνες τίθενται υπό αίρεση, μεγάλα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας εξωθούνται στη φτώχεια, οι εργαζόμενοι, οι επαγγελματίες, οι μικρομεσαίοι περνούν δύσκολες ώρες.

Ο Νοέμβρης του 73 δείχνει το δρόμο. Είναι ο δρόμος της λαϊκής ενότητας και των λαϊκών αγώνων. Μόνον έτσι θα αντικρούσουμε τα χειρότερα και θα υπερασπιστούμε τις λαϊκές κατακτήσεις.

Ο Δήμος Πατρέων θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των συμπολιτών μας που μαστίζονται από τα σκληρά οικονομικά μέτρα, θα βρίσκεται στο πλευρό της νεολαίας μας που αγωνίζεται για ένα καλύτερο εκπαιδευτικό σύστημα, θα βρίσκεται στο πλευρό των μαζικών κινημάτων, στο πλευρό όλων των κοινωνικών ομάδων που αγωνίζονται για καλύτερες συνθήκες ζωής, μόρφωσης και εργασίας".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις