Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σάλος στο ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία- Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής παραδέχεται τα ...υπόγεια ρεύματα

Σάλος στο ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία- Ο Γραμματέας...

Η δήλωσή του

Εμμέσως πλην σαφώς ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ παραδέχεται, με γραπτή δήλωσή του, ότι στις πρόσφατες εκλογές, υπήρξαν ενέργειες και συμπεριφορές στελεχών του κόμματος που δεν ήταν σύμφωνες με τις αποφάσεις του.


Ο Γιάννης Αργυρόπουλος τονίζει ότι οι συμπεριφορές αυτές θα κριθούν και θα αξιολογηθούν από τα αρμόδια όργανα. Ολόκληρη η δήλωσή του έχει ως εξής:

"Το ποσοστό – ρεκόρ που έλαβε ο συνδυασμός «Δικαίωμα στην πρόοδο» στο νομό μας αποδεικνύει την  εμπιστοσύνη των πολιτών της Ηλείας προς τον  περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα, τον αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπο Καφύρα και τους συνεργάτες τους, για  να οδηγήσουν την Ηλεία, ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα,  στην ανάπτυξη και την πρόοδο.

Οι προσδοκίες όλων μας από την πρώτη αιρετή Περιφερειακή Αρχή στη Δυτική Ελλάδα είναι μεγάλες. Όσο μεγάλη είναι και η νίκη της. Παράλληλα με την ψήφο αυξημένης ευθύνης του ο λαός της Ηλείας, έστειλε μήνυμα πολιτικής σταθερότητας. Αποδοκίμασε όσους προσπάθησαν και την δεύτερη Κυριακή να αλλοιώσουν το περιεχόμενο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Οι πολίτες της Ηλείας αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της περιόδου που διανύουμε έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην προσπάθεια του Γ. Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ,  για να σώσουμε τη χώρα, να  βγάλουμε την Ελλάδα από το αδιέξοδο που την οδήγησαν οι εγκληματικές πολιτικές της ΝΔ.

Όσον αφορά, τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών η ετυμηγορία της κάθε τοπικής κοινωνίας είναι σεβαστή και μη αμφισβητήσιμη. Ωστόσο συμπεριφορές και ενέργειες κομματικών στελεχών που δεν ήταν σύμφωνες με τις αποφάσεις του Κινήματος θα κριθούν και θα αξιολογηθούν από τα αρμόδια όργανα. Με νηφαλιότητα αλλά και αυστηρότητα.
‘Ολοι στο ΠΑΣΟΚ, δεν έχουμε μόνο δικαι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις