Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δήλωση Στάθη Θεοδωρακόπουλου για το εκλογικό αποτέλεσμα

Δήλωση Στάθη Θεοδωρακόπουλου για το εκλο...

Εκλέχθηκε νέος δήμαρχος Αιγιαλείας

Την πρώτη του δήλωση έκανε ο Στάθης Θεοδωρακόπουλος ως νέος δήμαρχος Αιγιαλείας.

"Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου  όλους τους πολίτες της Αιγιάλειας, από την Αιγειρα, την Ακράτα, το Διακοπτό, τον Ερινεό και τη Συμπολιτεία τους Αιγιώτες και τις Αιγιώτισσες που μας έδωσαν τη μεγάλη νίκη.

Νικητές όμως είσαστε εσείς οι ίδιοι που  δώσατε το ηχηρό μήνυμα ότι αυτός  ο τόπος θέλει αλλαγή, μακριά από περιχαρακώσεις και ηγεμονισμούς.

Από την 1Η Ιανουαρίου όλοι μαζί ενωμένοι, είμαστε έτοιμοι με δουλειά, πολλή δουλειά, να οδηγήσουμε το δήμο Αιγιάλειας στη θέση που του αξίζει και να βάλουμε τις βάσεις για να γίνει το όνειρό μας πραγματικότητα, για να γίνει η Αιγιάλεια δήμος κυρίαρχος στον Κορινθιακό.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα σε όλους τους πολίτες της Αιγιάλειας, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης και κοντά στους πολίτες και του πιο απομακρυσμένου χωριού του δήμου μας.

Είμαστε δε ιδιαιτέρα ικανοποιημένοι που στο  νέο δημοτικό συμβούλιο θα συμμετέχουν δυνάμεις από όλους τους χώρους και νέοι άνθρωποι που θα προσδώσουν με την παρουσία τους νέα δυναμική στα δημοτικά μας πράγματα.

Ευχαριστούμε  επίσης όλους τους συνυποψηφίους μας Δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους για τη διεξαγωγή του προεκλογικού μας αγώνα σε πολιτισμένο κλίμα.

Τέλος θεωρώ  χρέος μου είναι να ευχαριστήσω όλα ανεξαιρέτως  τα στελέχη του συνδυασμού μας «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ» για τη στήριξή τους. Ο καθένας έδωσε τη δική του μάχη για το συνολικό αποτέλεσμα. Στη νέα πορεία που χαράζουμε κανένας δεν περισσεύει."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις