Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Καλαβρυτινή στην καταγωγή Νία Βαρντάλος κάνει διακοπές στην Ελλάδα και έχει γεμίσει το Instagram με φωτογραφίες

Η Καλαβρυτινή στην καταγωγή Νία Βαρντάλο...

Βρίσκεται σε νησί του Αιγαίου πελάγους

Είναι γνωστή η μεγάλη αγάπη της 54χρονης Ελληνοκαναδέζας Νίας Βαρντάλος, της αγαπημένης Τούλα Πορτοκάλος των ταινιών «Γάμος αλά ελληνικά», για την χώρα από την οποία έλκει και την καταγωγή της, την Ελλάδα. Μάλιστα όπως έχουμε ξαναγράψει κατάγεται από το χωριό Δρυμός της ορεινής επαρχίας των Καλαβρύτων.

Η αγαπητή ηθοποιός όποτε της δίνεται η ευκαιρία και ειδικά τα καλοκαίρια προσπαθεί να έρχεται στην Ελλάδα, κάτι που έκανε και φέτος. Η αγάπη της είναι έκδηλη και αυτό φαίνεται και από έναν ιδιαίτερο τρόπο που η ίδια χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποδεικνύοντάς το έμπρακτα.

Μάλιστα, η ίδια δηλώνει πως περνάει τέλεια κάθε φορά που έρχεται.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που η ίδια συνεχώς ποστάρει, βάζει το hashtag #visitgreece προσκαλώντας τους φίλους της να έρθουν και να επισκεφθούν την Ελλάδα.

Απολαμβάνει κάθε φορά τις ξέγνοιαστες διακοπές της μαζί με τον σύζυγό της, Ίαν Γκόμεζ και την κόρη τους Ιλάρια, την αδερφή της που η ίδια συστήνει στο Instagram αλλά και πολλούς και καλούς φίλους καθώς και τα ξαδέλφια της στην Αθήνα. Ο τρόπος που χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάθε φορά που βρίσκεται στην Ελλάδα αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για την χώρα μας, όπως αναφέρει το σάιτ iefimerida.gr.

Πηγή: iefimerida.gr

Πάντως όπως έγραψε και η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, η Νία Βαρντάλος δεν αποκαλύπτει σε ποιο νησί του Αιγαίου ακριβώς κάνει τις διακοπές της.

*Να θυμίσουμε πως η τελευταία της ταινία «Γάμος αλά ελληνικά 2» τα πήγε καλά στα διεθνή ταμεία με 90 εκατομμύρια  δολάρια εισπράξεις.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight