Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

"Μπάτε σκύλοι αλέστε" και η σκεπτόμενη κομεντί "Η Μάγκι Έχει Σχέδιο" προβάλλονται στο σινέ Κάστρο στο Ρίο

"Μπάτε σκύλοι αλέστε" και η σκ...

Η παιδική ταινία στις 20.30 και η κομεντί με τον Ίθαν Χοκ στις 22.15

Το πρόγραμμα προβολών στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο συνεχίζεται έως και την Τετάρτη 31/8/2016 νωρίς στις 20.30 με την παιδική ταινία ψηφιακού animation “The secret life of pets – Μπάτε σκύλοι αλέστε” σε σκηνοθεσία των Chris Renaud και Yarrow Cheney που πραγματικά είναι ξεκαρδιστική και στις 22.15 με την Αμερικάνικη κομεντί «Η Μάγκι Έχει Σχέδιο - Maggie's Plan», διάρκειας 98 λεπτών.

Το φιλμ έχει σκηνοθετήσει η Ρεμπέκα Μίλερ και παίζουν η Γκρέτα Γκέργουιγκ, Ίθαν Χοκ, Τζούλιαν Μουρ, Μπιλ Χέιντερ και ο Travis Fimmel.

Σύμφωνα με το στόρι, το σχέδιο της Μάγκι να αποκτήσει παιδί με εξωσωματική, το οποίο θα μεγαλώσει μόνη της, καταστρέφεται όταν γνωρίζει τον Τζον, έναν παντρεμένο καθηγητή πανεπιστημίου τον οποίο και ερωτεύεται.

Όπως έγραψε το «Αθηνόραμα», πρόκειται για τυπική ανεξάρτητη κομεντί χαρακτήρων με έξυπνο χιούμορ, ζωντανούς χαρακτήρες και μία αύρα από φιλμ του Γούντι Άλεν. Η βραβευμένη με Όσκαρ Τζούλιαν Μουρ υποδύεται μία νευρωτική Δανέζα ανθρωπολόγο.

*Όσο για το «Μπάτε σκύλοι αλέστε» από τους δημιουργούς του διασκεδαστικού "Εγώ ο απαισιότατος", διαθέτει ένα πολύ όμορφο φινάλε που θα λατρέψουν όσοι έχουν κατοικίδια ζώα. Η ταινία έχει φτάσει σε διεθνείς εισπράξεις τα 745 εκατομμύρια δολάρια.

Το τηλ. στο σινέ Κάστρο είναι το 2610 994765.

*Από την Πέμπτη 1/9/2016 και ώς τις 7/9 στο σινέ Κάστρο θ' αρχίσει να προβάλλεται στις 20.30 η νέα ταινία της Ντίσνει και της Pixar "Ψάχνοντας την Ντόρι" ενώ θ' ακολουθεί στις 22.15 η Ιταλική κωμωδία "Που πάω Θεέ μου;".

Την Ιταλική ταινία «Quo Vado – Που πάω Θεέ μου;» που θα παιχθεί έως και την Κυριακή 4/9, έχει σκηνοθετήσει ο Τζενάρο Νουνζιάντε και παίζουν οι Κέκο Ζαλόνε, Ελεονόρα Τζιοβανάρντι.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture