Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάνος Σακελλαρόπουλος:"Θα εργαστώ σκληρά για τη Δυτική Ελλάδα"

Πάνος Σακελλαρόπουλος:"Θα εργαστώ σ...

Πρώτος στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Παπαναστασίου

Ο Πάνος Σακελλαρόπουλος, που μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων σταυροδοσίας των υποψηφίων  περιφερειακών συμβούλων, αναδείχτηκε στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Αχαίας του συνδυασμού «ΖΟΥΜΕ ΔΥΤΙΚΑ» δήλωσε τα ακόλουθα:

«Στρατευμένος στο όραμα του Γιώργου Παπαναστασίου  για μια νέα Δυτική Ελλάδα, στην οποία η ελπίδα και η προκοπή  να αντικαταστήσουν την απογοήτευση  και την υπανάπτυξη, γνώρισα την  πιο μεγάλη αποδοχή και την πιο ανοικτή αγκαλιά από τους Αχαιούς που με τίμησαν και με ανέδειξαν ως πρώτο σύμβουλο Αχαΐας του συνδυασμού «ΖΟΥΜΕ ΔΥΤΙΚΑ». Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες που με τίμησαν και μια δέσμευση προς όλους, είτε με ψήφισαν, είτε όχι: Θα εργαστώ σκληρά και θα δώσω τα πάντα, ώστε το όραμα της νέας Δυτικής Ελλάδας να γίνει πραγματικότητα.

Στις εκλογές της επόμενης Κυριακής, στο πλευρό του Γιώργου Παπαναστασίου, όλοι μαζί πρέπει να στείλουμε το πιο μεγάλο μήνυμα νίκης και να πούμε το πιο ηχηρό «στοπ» στις δυνάμεις της κομματικής υποτέλειας και της στείρας εξουσίας. Γιατί αυτή η νίκη, δεν θα είναι κανενός άλλου, παρά μόνο των πολιτών της Δυτικής Ελλάδας!».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις