Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δήλωση Γ. Λαζουρά με αφορμή ανακοίνωση του κ. Παπαδάτου

Δήλωση Γ. Λαζουρά με αφορμή ανακοίνωση τ...

"Το προβάδισμα που μας έδωσαν οι συμπολίτες μας, μας οδηγεί στη ΝΙΚΗ την Κυριακή"

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και Υποψήφιος Δήμαρχος του Νέου Δήμου Καλαβρύτων με το Συνδυασμό «Συνεργασία Πολιτών ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ», κ. Γιώργος Λαζουράς, στον οποίο τέθηκε υπόψη η από 10/11/2010 ανακοίνωση-απάντηση του κ. Χρήστου Παπαδάτου, δήλωσε:

“Μόλις τρεις (3) ημέρες, πριν, από τις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής, ο αμίλητος υποψήφιος της παλιάς σελίδας και της παλιάς εποχής, χάνοντας την ψυχραιμία του, αναγκάστηκε να μιλήσει, ή μάλλον, να γράψει ή καλύτερα να του τα γράψουν.

Αυτός που απαξίωσε τον προεκλογικό διάλογο και σ’ ολόκληρη την προεκλογική περίοδο δεν καταδέχθηκε να προσέλθει, ούτε καν σε μια κοινή δημόσια διαλογική συζήτηση, μπροστά στους συμπολίτες μας – όπως κατ’ επανάληψη τον προσκάλεσα, ήδη, από την αρχή της προεκλογικής περιόδου – περιφρονώντας κατ’ αυτό τον τρόπο τους συμπολίτες μας, γράφει (ή του γράφουν) υβριστικές ανακοινώσεις εναντίον μου.

Είναι και αυτή η ανακοίνωσή του, χαρακτηριστικό της «νέας» σελίδας που επαγγέλλεται.

Οι πολίτες των Καλαβρύτων όμως, τον γνωρίζουν καλά.

Γνωρίζουν ότι, ο υποψήφιος  της παλιάς σελίδας και της παλιάς εποχής, που ήταν για τρεις (3) ολόκληρες τετραετίες Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων και ουσιαστικά συνδιοικούσε το Δήμο, όχι μόνο δεν έπραξε τίποτα, αλλά αποτέλεσε με τις θέσεις του και τις αποφάσεις του τροχοπέδη στην ανάπτυξη του Δήμου και είναι και αυτός συνυπεύθυνος για ό,τι σήμερα κατηγορεί, κατηγορεί, δηλαδή, τον ίδιο του τον εαυτό.

Γνωρίζουν ότι, ο υποψήφιος  της παλιάς σελίδας  και της παλιάς εποχής, πολέμησε την  εγκατάσταση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ανεμογεννητριών κ.λ.π.) στο Δήμο μας, πολέμησε την εγκατάσταση του βιολογικού καθαρισμού στα Καλάβρυτα, πολέμησε τις νέες μορφές εργασίας, που δίνουν – στο σημερινό δυσχερές εργασιακό περιβάλλον – διεξόδους απασχόλησης στους νέους μας, πολέμησε κάθε τι το νέο και το πρωτοποριακό.

Γνωρίζουν ότι, ο υποψήφιος  της παλιάς σελίδας  και της παλιάς εποχής και οι υποψήφιοι  δημοτικοί του  σύμβουλοι, έχουν  κάνει σημαία της  προεκλογικής τους προσπάθειας  πρακτικές και  μεθόδους του παρελθόντος, που υποβαθμίζουν το επίπεδο του πολιτικού διαλόγου και προσβάλλουν τους συνδημότες μας, χρησιμοποιώντας ακριβοπληρωμένους κονδυλοφόρους στις εφημερίδες και κρυπτόμενοι πίσω από την ανωνυμία, το σκοτάδι, την άβυσσο και το βούρκο του διαδικτύου.

Γνωρίζουν τους εκβιασμούς και τις πιέσεις που ασκεί η Δημόσια  Κτηνίατρος Καλαβρύτων –σύζυγος του  υποψηφίου– στους κτηνοτρόφους και στους καταστηματάρχες υγειονομικού ενδιαφέροντος του Δήμου μας, γνωρίζουν ότι μαζί με τις ιατρικές και φαρμακευτικές  συνταγές, στο νοσοκομείο της πόλης, διανέμονται αφειδώς και κάρτες υποψηφίων της παλιάς σελίδας, γνωρίζουν ότι, υπάλληλος του τυροκομείου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών τρομοκρατεί τους κτηνοτρόφους μας και τους υπόσχεται παροχές και διευκολύνσεις που μόνο η Διοίκηση της Ένωσης χορηγεί σε όλους, ανεξαίρετα, τους κτηνοτρόφους, γνωρίζουν ότι, οι υποψήφιοι της παλιάς σελίδας, που παριστάνουν, τους δημοκράτες, τους αριστερούς ή τους σοσιαλιστές, εκμεταλλεύθηκαν τον ανθρώπινο πόνο και την ανθρώπινη ανάγκη των συμπολιτών μας στο μέγιστο βαθμό, προσβάλλοντας και συκοφαντώντας, κατ’ αυτό τον τρόπο και τα κόμματά τους και τις ιδεολογίες τους.

Γνωρίζουν ότι, ο υποψήφιος Δήμαρχος της παλιάς σελίδας και της παλιάς εποχής, επιδιώκει και διεκδικεί το Δήμο Καλαβρύτων ως λάφυρο για την εξυπηρέτηση προσωπικών αναγκών αυτού και των υποψηφίων δημοτικών του συμβούλων.

Σ’ αυτές τις πρακτικές και μεθοδεύσεις που γνωρίζουν καλά, οι πολίτες των Καλαβρύτων, αντιστάθηκαν με την ψήφο τους, την Κυριακή που μας πέρασε και έδωσαν το πλειοψηφικό προβάδισμα στο Συνδυασμό μας.

Το πλειοψηφικό αυτό προβάδισμα της «Συνεργασίας Πολιτών ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ», είναι 71 ψήφοι περισσότεροι από το Συνδυασμό της παλιάς σελίδας και της παλιάς εποχής, όπως βεβαιώνεται με τη, σημερινή, υπ’ αριθμ. 173/11.11.2010 πράξη της Προέδρου Πρωτοδικών Καλαβρύτων (η οποία επισυνάπτεται στο παρόν).

Μ’ αυτή δε, την σαφή πλειοψηφική διαφορά–προβάδισμα του Συνδυασμού μας, εάν δεν είχε τροποποιηθεί, το καλοκαίρι, ο νόμος (που κατήργησε το 42% και επανέφερε το 50%+1), τώρα θα είμαστε, ήδη, η Δημοτική Αρχή του Νέου Δήμου Καλαβρύτων.

Καλώ και πάλι, όλους τους συνδημότες μας, του Νέου Δήμου Καλαβρύτων, να συμμετάσχουν μαζικά και στις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής, να αντισταθούν στις παραπάνω πρακτικές και μεθοδεύσεις, να καταδικάσουν τις υβριστικές ανακοινώσεις του υποψηφίου Δημάρχου της παλιάς εποχής και να συμπαραταχθούν, να ενισχύσουν, να στηρίξουν και να υπερψηφίσουν το νέο άνθρωπο, και το Συνδυασμό της ελπίδας, της αλλαγής και της προοπτικής, το Συνδυασμό της σύγκρουσης με το παλιό που φεύγει, τον ανεξάρτητο, αδέσμευτο, ενωτικό και καθαρά δημοτικό Συνδυασμό της «Συνεργασίας Πολιτών ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ», το Συνδυασμό της Νίκης, το Συνδυασμό της ανατροπής και της δημιουργίας, το Συνδυασμό που θα αλλάξει την πορεία του Τόπου.

Το Συνδυασμό και το νέο υποψήφιο Δήμαρχό του, που προχωρά χωρίς κομματικές ή άλλες εξαρτήσεις, που αποτελείται από συνεργάτες συνδημότες απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους, που πορεύεται με όραμα και στόχους, με γνώσεις και πείρα, με σιγουριά και αποτελεσματικότητα, πάντα στο πλευρό των συνδημοτών μας.

Όμως τώρα, δεν είναι η ώρα τις ανταλλαγής ανακοινώσεων, στην οποία, από πανικό, άρχισε εσχάτως, να επιδίδεται ο υποψήφιος Δήμαρχος της παλιάς σελίδας. Είναι η ώρα που το λόγο τον έχουν οι κυρίαρχοι συμπολίτες μας. Αυτοί, με το αλάνθαστο κριτήριό τους, είμαι βέβαιος, ότι θα στηρίξουν και αυτή την Κυριακή, έναν νέο άνθρωπο, με νέες ιδέες, για Δήμαρχο του Νέου Δήμου Καλαβρύτων, και θα δώσουν την απάντηση που πρέπει, στους εκπροσώπους της παλιάς σελίδας και της παλιάς εποχής.

Το προβάδισμα που μας έδωσαν οι συμπολίτες μας, μας οδηγεί στη ΝΙΚΗ την Κυριακή.”

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις