Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τεράστια η ανταπόκριση στον άστεγο με τα μικρά παιδιά που έμενε σε ένα παράπηγμα από χαρτόκουτα - Βρήκε στέγη - Χιλιάδες διάβασαν το άρθρο του thebest.gr

Τεράστια η ανταπόκριση στον άστεγο με τα...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Έγιναν πάνω από 2.500 κοινοποιήσεις και like, ενώ περισσότεροι απο 10.000 μοναδικοί επισκέπτες διάβασαν το άρθρο

Αίσθηση προκάλεσε από την πρώτη στιγμή της ανάρτησής του το άρθρο το οποίο αφορούσε στον άστεγο άνδρα που μαζί με τη σύζυγό του και τα 3 παιδιά τους, ζουν σε ένα.. χαρτοκουτόσπιτο στο ισόγειο μιας οικοδομής. Ολα τους τα υπάρχοντα χωρούν σε 4 τετραγωνικά μέτρα και στον ίδιο χώρο ζούσαν μέχρι χθες Τρίτη, ένα αγοράκι 1,5 ετών, αλλο ένα 3,5 και ένα ακόμη κοριτσάκι γύρω στα 6.

Πάτρα: Μια τετραμελής οικογένεια με ένα ξανθό αγγελούδι 1,5 ετών και άλλο ένα 3,5 ζει εξαθλιωμένη, σε ένα χαρτοκουτόσπιτο! - Οι εικόνες συγκλονίζουν - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Ο μέχρι πρότινως άστεγος πατέρας σήμερα έχει μια στέγη γι αυτόν και την οικογένειά του.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟ THEBEST.GR ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Οι εικόνες έκαναν το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας πολλές αντιδράσεις. Εκατοντάδες κοινοποίησαν το άρθρο στα προσωπικά τους προφίλ στο facebook θέλοντας να δυναμώσουν τη φωνή για βοήθεια, όπως επίσης εκατοντάδες ήταν εκείνοι που το βρήκαν ενδιαφέρον κάνοντας like.

Συνολικά μόνο το άρθρο του thebest.gr που αφορούσε στην άστεγη οικογένεια διάβασαν 11.835 μοναδικοί  επισκέπτες ενώ η σελίδα προβλήθηκε 13.085 φορές. Το βίντεο του αρθρου είχε 6.954 θεάσεις στο youtube.

Στα σχόλια όλοι ζητούσαν να βοηθηθεί άμεσα η οικογένεια και δεν ήταν λίγοι κι εκείνοι που δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τον εκνευρισμό τους για την σημερινή κατάσταση και την αδυναμία του κράτους.

Μια απο τις συγκινητικές εκδηλώσεις συμπαράστασης στο πρόσωπο του άστεγου πατέρα ήταν από μια γυναίκα η οποία διάβασε το άρθρο, τον κάλεσε στο κινητό τηλέφωνο, πήγε, τον συνάντησε και του έδωσε 150 ευρώ, ενώ δεν του είπε καν το όνομά της.

Ο δήμος Πατρέων πάντως ενήργησε επίσης άμεσα και μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα και φρόντισε να μεταφερθεί η οικογένεια σε ξενοδοχείο και να παραμείνει εκεί για όσο καιρό χρειαστεί.

Αξίζει να αναφέρουμε την άμεση κινητοποιήση και του Χαμόγελου του Παιδιού το οποίο με περιπολικό μετέβη στο σημείο για να διαπιστώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διαβιούν τα μικρά παιδιά της οικογένειας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις