Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στο Πολύεδρο της Πάτρας την Πέμπτη ο συγγραφέας Γιάννης Χαριτάντης

Στο Πολύεδρο της Πάτρας την Πέμπτη ο συγ...

Θα παρουσιαστεί το νέο του βιβλίο «Στα παιχνίδια του νου και του κόσμου»

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα στο Πολύεδρο της Πάτρας, στην οδό Κανακάρη 147, το διάστημα 2 με 5 Ιουνίου 2016. Την Πέμπτη  2/6, στις 8.30 μ.μ., θα βρίσκεται στο Πολύεδρο, ο συγγραφέας Γιάννης Χαριτάντης, στο πλαίσιο του κύκλου εκδηλώσεων  “Η μικρή φόρμα στον πεζό λόγο”.

Για το συγγραφέα και το βιβλίο του «Στα παιχνίδια του νου και του κόσμου» που κυκλοφορεί από τις Πανεπιστημιακές εκδόσεις  Αράκυνθος, θα μιλήσουν οι: Γεωργία Γκοτσοπούλου, φιλόλογος, Σταύρος Καλαφατίδης, σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ο Γιώργος Καραχάλιος, καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016, 10.30-12.30 το μεσημέρι, θα λάβει χώρα εκπαιδευτική δράση για παιδιά. Ολοκληρώνεται το βιβλίο των λουλουδιών με χαρακτική και τύπωμα.

Επίσης το Σάββατο  στις 7 το βράδυ, το Πολύεδρο ανοίγει τον κήπο και το café  του για το καλοκαίρι, Μια όαση δροσιάς στην καρδιά της πόλης.

Opening με μουσική, μικρές εκθέσεις και happening.

Τέλος την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016, στις 8 το βράδυ, οι «Ονείρου Δράσεις» παρουσιάζονται στο Πολύεδρο. Περιλαμβάνουν έκθεση ζωγραφικής των μαθητών και θεατρική δράση.

*Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Χαριτάντης, Πόντιος στη καταγωγή, μεγάλωσε στη Δράμα. Σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και κατόπιν ειδικεύτηκε στην Ηλεκτρονική. Το πρώτο του λογοτεχνικό βιβλίο με τίτλο «Οδός Ευξείνου Πόντου» δημοσιεύτηκε το 2008.

Στο νέο του βιβλίο με τίτλο «Στα Μονοπάτια του νου και του Κόσμου» που θα παρουσιαστεί στο Πολύεδρο, ο συγγραφέας μιλά, άλλοτε με τρόπο σαν να αφηγείται ένα παραμύθι και άλλοτε ένα διήγημα, και περιγράφει εικόνες και προβληματισμούς της καθημερινής ζωής, όπως αυτές σχηματοποιούνται μέσα από τις διαδρομές της σκέψης, για να γίνουν τελικώς εικόνες του νου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture