Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Ο Νίκος Φίλης, το Πρώτο Θέμα και οι δράκοι της δημοσιογραφίας...

Ο Νίκος Φίλης, το Πρώτο Θέμα και οι δράκ...
Ντούκα Νεκταρία
[email protected] , Facebook Page

Μια στοχευμένα διαστρεβλωμένη δήλωση

Ο υπουργός παιδείας Νίκος Φίλης έχει δώσει πολλές φορές "θέμα" στους δημοσιογράφους. Ο τελευταίος όμως λόγος για τον οποίον πρωταγωνίστησε στα πρωτοσέλιδα έρχεται να δείξει αφενός γιατί η δημοσιογραφία έχει απαξιωθεί τόσο πολύ στις μέρες μας και κατά δεύτερον αναδεικνύει μια από τις μάστιγες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Τον άνευ όρων και ουσίας σχολιασμό, χωρίς οι σχολιάζοντες να έχουν στοιχειωδώς ελέγξει την πληροφορία, γύρω από την οποία ρίχνουν τα βέλη τους.

Είναι αυτό το κυνήγι εξυπνακισμού και κακεντρέχειας που αποθεώνεται από τον κάθε πικραμένο που απέκτησε ένα προφίλ (ψευτικό ή αληθινό, επώνυμο ή ανώνυμο) στο facebook.

Το τελευταίο 24ωρο ο Νίκος Φίλης έχει λοιδωρηθεί σε απίστευτο βαθμό για την υποτιθέμενη απαγόρευσή του να προσφωνούνται οι μαθητές ως πριγκίπισες ή βασιλόπουλα.

Η αλήθεια όμως δεν είναι αυτή.

Στον πρωτότυπο κώδικα Παιδαγωγικού ανθρωπισμού του Νίκου Φίλη πουθενά δεν αναφέρει ότι απαγορεύεται να προσφωνείς το παιδί σου πριγκιπόπουλο ή όπως θέλεις εσύ.

Το Πρώτο Θέμα, για μια ακόμη φορά έκανε "θέμα" ένα ανύπαρκτο γεγονός, προφανώς με συγκεκριμένη στόχευση και όλοι οι υπόλοιποι εσπευσαν το σχολιάσουν από κεκτημένη διάθεση εξυπνακισμού...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις