Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Επίθεση Τριανταφυλλόπουλου σε Θεοδωρακόπουλο με φόντο τα σκουπίδια

Επίθεση Τριανταφυλλόπουλου σε Θεοδωρακόπ...

Έντονη αντίδραση του κ. Τριανταφυλλόπουλου σε δηλώσεις του κ. Θεοδωρακόπουλου

Στο θέμα της διαχείρισης των σκουπιδιών της κεντρικής και δυτικής Αιγιάλειας επανέρχεται ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, με αφορμή "κυκλοφορούσα θέση του υποψηφίου του Στάθη Θεοδωρακόπουλου, την οποία φαίνεται να διατύπωσε σε περιοδεία–ομιλία του σε χωριά της Συμπολιτείας και του Ερινεού" όπως επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωσή του. Σύμφωνα με τον κ. Τριανταφυλλόπουλο, ο κ. Θεοδωρακόπουλος δήλωσε ότι θα μεταφέρει τα σκουπίδια στη Ναύπακτο κι όχι σε ΧΥΤΑ της Δυτικής Αιγιάλειας.

Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος δήλωσε  ότι "αυτά θα μπορούσαν να γίνουν μόνο στα παραμύθια".

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, επικοινώνησε, σύμφωνα με δηλώσεις του, με τον Δήμαρχο Ναυπάκτου Θανάση Παπαθανάση, ο οποίος όχι μόνο απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά μετέφερε στον υποψήφιο δήμαρχο και την ξεκάθαρη απόφαση του «Συνδέσμου Διαχείρισης του Χ.Υ.Τ.Α Ναυπακτίας» για καμία φιλοξενία απορριμμάτων από άλλη περιοχή ούτε καν της Αιτωλοακαρνανίας.

Κατόπιν αυτού, ο κ. Τριανταφυλλόπουλος δήλωσε: «Ο κ. Θεοδωρακόπουλος προ ετών είχε υποστηρίξει σε σύσκεψη στο Αίθριο του Αρχαιολογικού Μουσείου Αιγίου, ότι αν ήταν αυτός Δήμαρχος θα πήγαινε τα σκουπίδια του Αιγίου στην «Παπανικολού» με τα τανκς! Τώρα για ψηφοθηρικούς  λόγους, έκανε λόγο για μεταφορά των σκουπιδιών στη Ναύπακτο. Έχει χάσει τα αβγά και τα καλάθια. Αλοίμονο αν αύριο διαχειριστεί με τέτοια προχειρότητα τον νέο δήμο. Τι άλλο να πει κανείς!».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις