Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αύριο οι υπογραφές παρουσία του Θόδωρου Πάγκαλου για το παραλιακό μέτωπο της Πάτρας

Αύριο οι υπογραφές παρουσία του Θόδωρου ...
Ρουμελιώτη Πέπη

Στις 12 το μεσημέρι στο Δημαρχείο

Αύριο Σάββατο (30/10) στο Δημαρχείο θα υπογραφεί, παρουσία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλου, πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ Δήμου Πατρέων και της ΟΛ.ΠΑ. Α.Ε. σχετικά με την παραχώρηση στο Δήμο του παραλιακού μετώπου της πόλης. Κατά το πρωτόκολλο συνεργασίας τα δύο μέρη συμφωνούν να προετοιμάσουν όλες τις απαραίτητες  ενέργειες για την απόδοση στο Δήμο, χρήσης και εκμετάλλευσης της παραλιακής ζώνης του εκτείνεται από της οδό Θεσσαλονίκης έως τις εκβολές του Μείλιχου και από την πύλη 3 (μόλος Αγίου Νικολάου) μέχρι τις εκβολές του Διακονιάρη.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο τα δύο μέρη εκφράζουν πρόθεση στενής συνεργασίας για την παράδοση και παραλαβή των παραπάνω εκτάσεων καθώς και των επικειμένων με καθολικό διάδοχο το Δήμο Πατρέων.

Ταυτόχρονα στο πρωτόκολλο γίνεται μνεία επανεξέτασης της χρήσης του τμήματος του λιμανιού που βρίσκεται μεταξύ των οδών Θεσσαλονίκης και Αγίου Νικολάου, αμέσως μετά τη λειτουργία του νέου λιμανιού.

Όλες οι σχετικές προβλέψεις του πρωτοκόλλου θα υλοποιηθούν είτε ο Δήμος υιοθετήσει τη σύσταση  δημοτικού λιμενικού ταμείου ή επιλέξει άλλη μορφή λειτουργίας.

Σύμφωνα με το σχετικό πρόγραμμα η υπογραφή του πρωτοκόλλου θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στο Δημαρχείο, θα ακολουθήσουν δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλου ο οποίος στη συνέχεια θα επισκεφθεί τις παραχωρούμενες στο Δήμο εκτάσεις καθώς και το νέο λιμάνι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις