Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Νικητής στα εισιτήρια του τετραημέρου ο Ντι Κάπριο - Φτάνει τα 600.000 η ταινία του Παπακαλιάτη

Νικητής στα εισιτήρια του τετραημέρου ο ...

Στα 90.000 εισιτήρια η ταινία του Τάσου Μπουλμέτη "Νοτιάς"

Εντυπωσιακά πραγματικά ήταν τα εισιτήρια που έκανε το Οσκαρικό φιλμ «The Revenant - Η Επιστροφή» του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο (το φιλμ που διεκδικεί 12 Όσκαρ παίζεται με επιτυχία και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε) κατά το πρώτο τετραήμερο προβολής του στην Ελλάδα (21-24 Ιανουαρίου 2016).

Το ποιητικό και άγριας ομορφιάς φιλμ «The Revenant» που μάλιστα έχει και διάρκεια δυόμιση ώρες, σύμφωνα με στοιχεία του σάιτ flix.gr, έκανε δυόμισι φορές τα εισιτήρια του πρώτου 4ημέρου του περσινού φιλμ του Ινιαρίτου «Birdman ή Η Απρόσμενη αρετή της αφέλειας». Πιο συγκεκριμένα η όμορφη όσο και σκληρή αυτή ταινία σε 95 αίθουσες πανελλαδικά, έφτασε τα 85.000 εισιτήρια ενώ μέτρια πήγε η άλλη Οσκαρική ταινία της εβδομάδας, το «Steve Jobs» του Ντάνι Μπόιλ με τον υποψήφιο για το Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου Μάικλ Φασμπέντερ που στην Πάτρα δεν ήρθε (ελπίζουμε να το δούμε τις επόμενες εβδομάδες), το οποίο σε 32 αίθουσες πανελλαδικά έκοψε πάνω από 5.200 εισιτήρια.

Την ίδια ώρα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με την ταινία του «Ένας Άλλος Κόσμος» συνεχίζει να προσελκύει θεατές στην 6η εβδομάδα του προβολής, κοντεύοντας πλέον τα 600.000 εισιτήρια (το περασμένο τετραήμερο σε 66 αίθουσες πανελλαδικά έφτασε τα σχεδόν 21.000 εισιτήρια, αγγίζοντας συνολικά τα 590.000). Ο «Νοτιάς» του Τάσου Μπουλμέτη όπου παίζει και η Αιγιώτισσα ηθοποιός Μαρία Καλλιμάνη και διαθέτει την ωραία μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, κρατήθηκε σε καλά επίπεδα και σε 90 αίθουσες έκοψε 27.000 εισιτήρια, πλησιάζοντας στο σύνολο τα 90.000 εισιτήρια.

Όσο για τον πολυδιαφημισμένο νέο «Πόλεμο των άστρων: Η Δύναμη Ξυπνάει» του J. J. Abrams, ατενίζει σε 5 εβδομάδες το εντυπωσιακό νούμερο των 430.000 σχεδόν εισιτηρίων. Βέβαια είναι είδηση ότι συνεχίζει η τόσο ακριβή αυτή Χολυγουντιανή παραγωγή να βλέπει την «πλάτη» της συγκινητικής όσο και επίκαιρης ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture