Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Λευτέρης από τη Ναύπακτο με τα 1,5 εκ. views στο Υoutube που τον έκανε θέμα μέχρι και η Ellen DeGeneres!

Ο Λευτέρης από τη Ναύπακτο με τα 1,5 εκ....

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

Τον λένε Λευτέρη Μητσόπουλο, πολύς κόσμος όμως τον ξέρει ως, ο άνθρωπος «αλυσοπρίονο». Πώς γίνεται αυτό; Ένα βίντεο με τον νεαρό να μιμείται καταπληκτικά τον ήχο ενός αλυσοπρίονου, έφτασε μέχρι την Ellen DeGeneres, η οποία το έδειξε στην εκπομπή της, με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο βίντεο να φτάσει σχεδόν τα δύο εκατομμύρια views.

 

Ο Λευτέρης Μητσόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, όπου μίλησε για το περιστατικό αυτό, ενώ έδειξε και μερικά από τα ταλέντα του.

Ο 21χρονος ταλαντούχος νέος κατάγεται από τη Ναύπακτο, και όπως εξήγησε στην εκπομπή, όνειρο και στόχος του είναι να κάνει τον κόσμο να γελάει. Αυτό δεν είναι καθόλου δύσκολο, αφού στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media, οι ακόλουθοί του εκφράζουν το θαυμασμό τους με ιδιαίτερα θετικά σχόλΟ Λεύτερης Μητσόπουλος έχει ακόμα δυο μεγαλύτερα αδέλφια, δίδυμα, τον Γιάννη και το Βασίλη οι οποίοι τραγουδούν και όπως ισχυρίζονται οι γονείς του στο σπίτι μονίμως ζουν μια έκπληξη και ένα… πάρτι. Βέβαια δεν τους φαίνεται περίεργο αφού ακόμα μεγαλύτερη σταρ είναι η γιαγιά του Λευτέρη, η Βάβω. Πρόκειται για την 85χρονη μητέρα του πατέρα του η οποία είναι η μασκότ και συνάμα η μεγαλύτερη ηρωίδα του.

Ο Λευτέρης ανεβάζει καθημερινά στα social media βιντεάκια με τη Βάβω – κατά κόσμονΚατερίνα – που της μιλάει και της ζητά να του απαντήσει αναλόγως. Η Βάβω έχει καταφέρει να γίνει η αγαπημένη των followers του και συχνά πυκνά στέλνουν κι εκείνοι βίντεο φωνάζοντας “Βάβω”. Βλέπεται ο εγγονός της την έχει κάνει… viral.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight