Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πανικός στο δημαρχείο Βόλου - Έσκασαν οι σωλήνες της θέρμανσης

Πανικός στο δημαρχείο Βόλου - Έσκασαν οι...

Κινδύνευσαν υπάλληλοι

Μία βλάβη στο λέβητα του Δημαρχείου του Βόλου έφερε τον πανικό το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο λέβητας του κεντρικού συστήματος θέρμανσης έσπασε το πρωί και κατά τη διάρκεια της επισκευής του στις 12.45 το μεσημέρι, έπεσε ο αυτόματος θερμοστάτης και ανέβηκε η θερμοκρασία με αποτέλεσμα να εκραγούν οι σωλήνες τεσσάρων θερμοσυσσωρευτών.

Η Π.Υ. Βόλου έδωσε εντολή να εκκενωθεί το Δημαρχείο ενώ ο Δήμαρχος Θ. Θεοδώρου έδωσε εντολή οι υπάλληλοι να σχολάσουν στις 13:30.

Ακόμη, έπρεπε να κατέβει ο γενικός καθώς υπήρχε κίνδυνος ηλεκτροπληξίας ενώ δύο πολιτικοί γάμοι που ήταν προγραμματισμένοι, τελέστηκαν έξω από το Δημαρχείο.

Εκτός από τον δυνατό θόρυβο και τους υδρατμούς, οι χώροι γέμισαν με νερά με τους υπαλλήλους του Δημαρχείου να κινδυνεύουν από ηλεκτροπληξία. Η επέμβαση της Π.Υ. ήταν άμεση, με ένα όχημα και 3 άτομα, κατεβάζοντας τον γενικό, αντλόντας τα νερά και αποσυμπιέζοντας τους σωλήνες.

Πηγή: e-volos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις