«Ο αγροτικός τομέας οδηγείται σε πλήρη εξόντωση» τόνισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης
Με εκπροσώπους του αγροτικού κόσμου της Ηλείας, συναντήθηκε την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Γιώργος Παπαναστασίου.
Συνοδευόμενος από υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού «ΖΟΥΜΕ ΔΥΤΙΚΑ», ο κ. Παπαναστασίου συζήτησε για τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου και συμφώνησε πως στην Δυτική Ελλάδα, και ιδιαίτερα στον Ηλειακό κάμπο, χρειάζεται συνολικός επανασχεδιασμός της αγροτικής παραγωγής αλλά και της προώθησης των αγροτικών προϊόντων.
«Ο αγροτικός τομέας οδηγείται σε πλήρη εξόντωση» τόνισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης.
«Έχουμε τη τεχνογνωσία, μα πάνω απ’ όλα τη διάθεση να βοηθήσουμε τον αγροτικό πληθυσμό να παράγει ποιοτικά προϊόντα και να οργανωθεί κατά τρόπο ώστε αυτά τα προϊόντα να μην πωλούνται σε ευτελιστικές τιμές στους μεσάζοντες ή πολύ περισσότερο, να μην φεύγουν σε τσουβάλια για το εξωτερικό και επιστρέφουν στην εσωτερική αγορά, τυποποιημένα στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Μπορούμε να τα καταφέρουμε και θα τα καταφέρουμε, δημιουργώντας μονάδες τυποποίησης και μηχανισμούς μάρκετινγκ για την προώθηση των προϊόντων στο ράφι, με το μεγαλύτερο κέρδος να πηγαίνει στους παραγωγούς. Γιατί μας νοιάζει να μην χαθεί η γη μας. Και να μην εγκαταλείψει ο πληθυσμός την ύπαιθρο. Γιατί εμείς, δεν μένουμε απλά, αλλά… ζούμε δυτικά» επεσήμανε μεταξύ άλλων.
Αργά το μεσημέρι της Κυριακής, ο επικεφαλής της παράταξης «ΖΟΥΜΕ ΔΥΤΙΚΑ», παραβρέθηκε στη σύσκεψη που έγινε στην ΝΟ.Δ.Ε. Ηλείας υπό την προεδρεία του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου. Εκεί, εξέφρασε την βεβαιότητα πως« ο λαός της Δυτικής Ελλάδας, όχι μόνο θα οδηγήσει την εκλογική αναμέτρηση για την Περιφέρεια στον δεύτερο γύρο των εκλογών, αλλά εκεί, οι μόνιμοι εξουσιαστές του τόπου θα… χάσουν το χρώμα τους»!
«Πάμε για την μεγάλη ανατροπή. Το πιστεύουμε γιατί μας το δείχνει ο κόσμος. Όπου κι αν βρισκόμαστε, βλέπουμε την ίδια απογοήτευση, την ίδια θλίψη, την ίδια αίσθηση αδικίας. Αυτοί που ταλαιπώρησαν τους Έλληνες και τους καταδίκασαν σε επιτροπεία, θα τιμωρηθούν! Η δίψα των πολιτών της Δυτικής Ελλάδος για μια νέα εποχή, με νέους ανθρώπους, που ξέρουν και να διεκδικούν, μα πάνω απ’ όλα να πετυχαίνουν, στηριζόμενοι στις δυνάμεις τους, είναι το ρεύμα νίκης που φουσκώνει τα πανιά του δικού μας πλοίου» τόνισε ο κ. Παπαναστασίου.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr











