Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σε Ηλεία και Ζάκυνθο αύριο ο Αβραμόπουλος

Σε Ηλεία και Ζάκυνθο αύριο ο Αβραμόπουλος

Για στήριξη των υποψηφίων της ΝΔ

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, συνεχίζοντας τις περιοδείες του ενόψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, θα επισκεφθεί αύριο Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2010, τον Πύργο. Στην Ηλειακή πρωτεύουσα ο κ. Αβραμόπουλος θα συναντηθεί με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Γ. Παπαναστασίου και τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους Ν. Ηλείας.

Στη συνέχεια, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Εκλογικό Κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Πύργου κ. Γ. Λιατσή. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Πύργο, ο κ. Αβραμόπουλος θα έχει συνάντηση με το Προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου και με παραγωγικούς φορείς της πόλης.

Από τον Πύργο ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μεταβεί στην Ζάκυνθο, όπου θα παραστεί στα εγκαίνια των Εκλογικών Κέντρων του υποψήφιου Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Σ. Σπύρου και του υποψηφίου δημάρχου κ. Δ. Κομιώτη.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Ζάκυνθο, ο κ. Αβραμόπουλος θα συμμετέχει στη Συνεδρίαση της ΝΟΔΕ του Νομού, ενώ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις