"Πρέπει να γίνουν αδιάβλητες εκλογές"
"Όσοι νομίζουν ότι θα διαλύσουν τη ΝΔ για να αφήσουν ανενόχλητο το ΣΥΡΙΖΑ να κάνει αυτά που κάνει πλανώνται πλάνην οικτράν" δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
"Το σημερινό φιάσκο έχει υπευθύνους που πρέπει να αναζητηθούν και να παραιτηθούν"τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ και υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, υπογραμμίζοντας ότι πρέπει να διαφυλαχθεί η ενότητα.
Πρέπει να γίνουν αδιάβλητες εκλογές που προφανώς δεν μπορούν να γίνουν σήμερα, ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, επαναλαμβάνοντας ότι υπάρχουν υπεύθυνοι με ονοματεπώνυμο.
Επίσης, επισήμανε πως πέρα από την ΚΕΦΕ, ο πρόεδρος της ΝΔ οφείλει να πει τι μέτρα έλαβε για να εγγυηθεί τη διαδικασία.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










