Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Σύγχρονες - μη επεμβατικές - θεραπείες κατά της τριχόπτωσης

Σύγχρονες - μη επεμβατικές -  θεραπείες ...

Με την εγγύηση της Bergmann Kord, του επιστημονικού κέντρου αντιμετώπισης της τριχόπτωσης

Στην κλινική μαλλιών Bergmann Kord, που αποτελεί σημαντικό επιστημονικό κέντρο αντιμετώπισης της τριχόπτωσης από το 1979, ανανεώνονται διαρκώς οι θεραπείες μαλλιών βάσει των νεότερων τεχνικών, εργαστηριακών ελέγχων και εμπεριστατωμένων ερευνών, ώστε να καλύπτονται οι εκάστοτε ανάγκες.

Κατά την επιστημονική διάγνωση και το τριχοριζόγραμμα που προϋπάρχουν και πραγματοποιούνται με επαγγελματισμό και αποδεδειγμένη εμπειρία από τους ειδικούς, εξετάζεται η υπάρχουσα κατάσταση, οι απαραίτητες προϋποθέσεις (δυνατότητες του τριχωτού, βαθμός και τύπος αραίωσης) και οι ανάγκες του ενδιαφερόμενου προκειμένου να διασφαλιστεί το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Το τμήμα θεραπειών καινοτομεί συνεχώς με την εφαρμογή των τελευταίων τεχνικών & συγκεκριμένα με:

  • Την αυτόλογη θεραπεία PRP που πραγματοποιείται με τη χρήση των αιμοπεταλίων και αυξητικών παραγόντων του αίματος επιτυγχάνει την ενδυνάμωση των υπαρχόντων μαλλιών χαρίζοντας μεγαλύτερη διάμετρο και μήκος, ενώ ευνοεί και την έκφυση νέων. Εφαρμόζεται σε περιπτώσεις ανδρογενετικής αλωπεκίας, γυναικείου τύπου ανδρογενετικής αλωπεκίας και γυροειδούς αλωπεκίας. Συνδυάζεται ιδανικά με τη μεταμόσχευση για πιο ενισχυμένο αποτέλεσμα.
  • Το Soft Laser, το οποίο είναι μια δέσμη που διοχετεύει στο τριχωτό φωτεινή ενέργεια και προσφέρει σημαντικά οφέλη για την ποσότητα και ποιότητα των νέων τριχών. Με την τοπική αγγειοδιαστολή και την αύξηση ροής του αίματος οξυγονώνεται καλύτερα το τριχωτό, ενεργοποιούνται οι θύλακες και αναδομούνται οι ιστοί. Επιπλέον, αυξάνεται η ελαστικότητα του τριχωτού ενώ τα μαλλιά αποκτούν πυκνότητα και όγκο.
  • Την ιοντοφόρεση, η οποία αφορά μέθοδο που μεταφέρει διαδερμικά στους βαθύτερους ιστούς ιόντα χορηγώντας, μέσω ηλεκτρικού ρεύματος, ωφέλιμα στοιχεία και επιτυγχάνοντας την υψηλή συγκέντρωση θεραπευτικών παραγόντων. Πρόκειται για συμπληρωματική και συνδυαστική ανώδυνη, μη επεμβατική τεχνική.

Όλες οι παραπάνω νέες θεραπείες μαλλιών μπορούν να συνδυαστούν κατόπιν υπόδειξης του επιστημονικού επιτελείου της κλινικής μαλλιών Bergmann Kord, με άριστη εξειδίκευση και πολυετή εμπειρία στον τομέα της τριχόπτωσης. Αφού ολοκληρωθεί μια εμπεριστατωμένη διάγνωση και αποτίμηση της υπάρχουσας κατάστασης υποδεικνύονται όλες οι διαθέσιμες εναλλακτικές αναλόγως των προσωπικών αναγκών του ενδιαφερόμενου, ώστε να επέλθει ένα φυσικό και μόνιμο αποτέλεσμα.

Για την καταγραφή της αποτελεσματικότητας των θεραπειών διενεργείται από τους ειδικούς ανά τρίμηνο επαναληπτικός τριχολογικός έλεγχος όπου εξετάζεται η πορεία των μαλλιών και καταγράφονται τα ποσοστά των νέων τριχών.

Για περισσότερες πληροφορίες περιηγηθείτε στο www.kord.gr ή επισκεφθείτε την Bergmann Kord Πάτρας (Αγ. Ανδρέου 111, τηλ. 2610-424545)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά