Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης
Ένα περιστατικό με έναν 66χρονο άνδρα που φέρεται να απείλησε μαθητές συνέβη το πρωί της Τρίτης 10 Νοεμβρίου 2015 στο Αντίρριο, όπως αναφέρει ανάρτηση του nafpaktianews.gr.
Πιο συγκεκριμένα, μετά από καταγγελίες μαθητών του γυμνασίου Αντιρρίου συνελήφθη ένας 66χρονος άνδρας για απειλή σε βάρος των μαθητών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα παιδιών βρίσκονταν στον προαύλιο χώρο του γυμνασίου Αντιρρίου και έριχναν κροτίδες, κάνοντας θόρυβο. Να σημειωθεί ότι το σχολείο τελούσε υπό κατάληψη.
Με τα όσα μαρτυρούν γονείς και παιδιά, ο 66χρονος που κρατούσε παραπόδας κυνηγετικό όπλο ,τους απείλησε ότι αν συνέχιζαν τη φασαρία θα πυροβολούσε.
Μετά απ’αυτό, κλήθηκε περιπολικό της αστυνομίας, άνδρες της οποίας προσήγαγαν τον 66χρονο στο τμήμα. Ο ίδιος αρνήθηκε τις μαρτυρίες αυτές.
Κατόπιν σχηματίστηκε η ανάλογη δικογραφία της υπόθεσης ενώ ο Εισαγγελέας έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος ο 66χρονος.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr








