Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2026
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

55χρονος έφυγε από τα επείγοντα του νοσοκομείου Αγρινίου και αναζητείται

55χρονος έφυγε από τα επείγοντα του νοσο...

Bρέθηκε σε άσχημη κατάσταση εξαιτίας κατανάλωσης μεγάλης ποσότητας αλκοόλ

Χωρίς αποτέλεσμα είναι μέχρι σήμερα οι έρευνες  για την ανεύρεση ενός 55χρονου κατοίκου της Παντάνασσας που από το βράδυ  της 7ης Νοεμβρίου έχει εξαφανιστεί να αναζητείται από οικείους του και την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος, που αντιμετωπίζει προβλήματα,  βρέθηκε από φίλο του στις 7 Νοεμβρίου το πρωί σε άσχημη κατάσταση εξαιτίας κατανάλωσης μεγάλης ποσότητας αλκοόλ στην Δογρή. Ο φίλος του τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Αγρινίου, αλλά μερικές ώρες αργότερα, ο 55χρονος έφυγε από το νοσοκομείο, χωρίς την άδεια των ιατρών.

Ο φίλος του την ίδια ημέρα ενημερώθηκε για την ξαφνική του φυγή και άρχισε να τον αναζητά χωρίς όμως αποτέλεσμα. Έτσι, το βράδυ δηλώθηκε η εξαφάνιση του στην Ασφάλεια του Αγρινίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr με βάση τις κλήσεις του κινητού του τηλεφώνου, ο 55χρονος φέρεται πως βρίσκονταν στην περιοχή του Αγγελοκάστρου, αλλά και εκεί οι έρευνες δεν απέδωσαν με αποτέλεσμα να συνεχίζονται μέχρι και σήμερα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις