Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ξανά μαζί για τη "Μόμο" του ΔΗΠΕΘΕ ο Γιώργος Δίπλας και η Γιώτα Κοντογεωργοπούλου

Ξανά μαζί για τη "Μόμο" του ΔΗ...
Βγενόπουλος Φάνης

Έχουν συνεργαστεί πολλές περισσότερες φορές και το αποτέλεσμα της δουλειάς τους έχει αποσπάσει θερμά σχόλια

Μας έχουν δώσει πολύ καλά δείγματα γραφής, από τις πρώτες τους κοινές δουλειές, τα "Γυναικεία πορτραίτα", το "Κορίτσι με τα σπίρτα" και το "Flores para los muertos", μέχρι την εποχή των εγκαινίων του νέου Φάρου της Πάτρας με την παράσταση "Φάρου Αναλαμπές", την παράσταση "Η γυναίκα της Πάτρας" που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, την παράσταση "Τα θαύματα θυμώνουν όταν δεν τα πιστεύεις", τις παιδικές επιτυχημένες παραστάσεις "Ο βασιλιάς Καρνάβαλος", "Το γέλιο που (δεν) χάθηκε", "Πού είναι ο Αη Βασίλης", και  την περυσινή παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ "Happy Birthday Mr Shakespeare".

Έχουν συνεργαστεί πολλές περισσότερες φορές και το αποτέλεσμα της δουλειάς τους έχει αποσπάσει πολλά  και ενδιαφέροντα σχόλια. Σε ό,τι αφορά τις παιδικές τους δουλειές, αυτό που τις χαρακτηρίζει είναι ότι απευθύνονται στα μικρά παιδιά σαν να είναι μεγάλα χωρίς να τα χαϊδεύουν με εύκολες λύσεις.

Ο διακεκριμένος Πατρινός μουσικός Γιώργος Δίπλας και η δημοσιογράφος του thebest.gr Γιώτα Κοντογεωργοπούλου συναντιούνται για άλλη μια φορά στην παράσταση "Μόμο" του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας. Ο πρώτος ντύνει με την μουσική του όλην την παιδική ανατρεπτική παράσταση και η δεύτερη δίνει τους στίχους στα τραγούδια της.

Ο Γιώργος Δίπλας, τον οποίο απολαύσαμε πρόσφατα στην μοναδική παράσταση "Το ημερολόγιο ενός πνιγομένου" στο θέατρο act της Πάτρας με το εξαιρετικό έργο του γύρω από τον Καρυωτάκη θα παίζει μάλιστα και ζωντανά πιάνο στην "Μόμο", ενώ  σε λίγους μήνες, πρόκειται να ανέβει στο θέατρο της Ιθάκης  το πρώτο θεατρικό έργο της Γιώτας Κοντογεωργοπούλου με θέμα τις γυναίκες της και  την μετανάστευση την εποχή του μεσοπολέμου.

"Μόμο:μια ιστορία για το χρόνο" από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight