Πήγε στη ΓΑΔΑ να επισκεφτεί τον πατέρα του και τον κράτησαν!
Συνελήφθη και κρατείται στη ΓΑΔΑ ο γιος του Θωμά Λιακουνάκου, Νικόλαος. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο Νικόλαος Λιακουνάκος, πήγε να επισκεφτεί τον πατέρα του, ωστόσο η Οικονομική Αστυνομία εντόπισε θέμα, με οφειλές του προς την Εφορία.
Ο 36χρονος δήλωσε στις αρχές πως το συγκεκριμένο χρέος έχει διακανονιστεί, και αυτή τη στιγμή αναμένεται στη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας η σχετική έγγραφη επιβεβαίωση από την αρμόδια ΔΟΥ, για να αφεθεί ελεύθερος ο κ. Λιακουνάκος.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από τρεις ημέρες η αστυνομία συνέλαβε τον Θωμά Λιακουνάκο στο σπίτι του στη Φιλοθέη έπειτα από ένταλμα που εξέδωσε η ανακρίτρια Βασιλική Μπράτη, η οποία ερευνά τις προμήθειες των ιπτάμενων ραντάρ, από την βραζιλιάνικη εταιρεία Ebraer, έργο στο οποίο ανάδοχος ήταν η σουηδική εταιρεία Εricsson. Ο κ. Θωμάς Λιακουνάκος αναμένεται να δώσει νέες απαντήσεις στα όσα του καταλογίζονται την Παρασκευή οπότε και αναμένεται να οδηγηθεί ξανά ενώπιον της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεσή του.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










