Η θητεία του ήταν μόλις 12 ωρών
Ο Δημήτρης Καμμμένος ορκίστηκε υπουργός στις 10.30 το πρωί και χθες βράδυ παραιτήθηκε μετά τον σάλο που ξέσπασε, για τα tweetς που έχει κάνει.
Πολλές φορές είχε προκαλέσει με τις θέσεις που εξέφραζε, ενώ το όνομα χρήστη που χρησιμοποιούσε @portaporta ήταν «γνωστό» στον κύκλο των Ελλήνων χρηστών, ακριβώς γι' αυτό. Ένας βουλευτής, τότε, του ελληνικού κοινοβουλίου, που αναρτούσε συχνά πυκνά ρατσιστικά, ομοφοβικά, αλλά και αντισημιτικά σχόλια ενώ είχε καταφερθεί με πολύ σκληρά λόγια κατά του σημερινού πρωθυπουργού.
Τον περασμένο Ιούνιο, λίγες μέρες πριν το δημοψήφισμα. ο τότε βουλευτής των ΑΝΕΛ είχε ανεβάσει μια φωτογραφία της πύλης του Άουσβιτς, όπου αντί της ιστορικής επιγραφής υπήρχε η φράση «Μένουμε Ευρώπη». Ο Δημήτρης Καμμένος
Ο υπουργός των… δώδεκα ωρών, είχε από το πρωί κατεβάσει τον λογαριασμό του στο twitter και υποστήριξε, με γραπτή ανακοίνωση, αφ’ ενός ότι ήταν θύμα χάκινγκ και αφ’ ετέρου ότι τα σχόλια στα social media δεν τα ανέβαζε ο ίδιος αλλά συνεργάτες του.
Όπως αναφέρει το tvxs.gr με δεδομένη την έκβαση της υπόθεσης και την γνωστή, πολυσχιδή δράση του Δημήτρη Καμμένου στο διαδίκτυο το ερώτημα για την γνησιότητα των tweets πιθανόν και να αποβεί ρητορικό – στο δε έτερο, πολιτικό ερώτημα γιατί η «ασφαλής» λύση Σγουρίδη δεν είχε επιλεγεί εξ αρχής, κυβερνητικές πηγές αναγνώριζαν ότι η γκάφα επήλθε από καραμπόλα: Το όνομα του Δημήτρη Καμμένου ετέθη ως αντιπρόταση από τον Πάνο Καμμένο μετά την κάθετη άρνηση του Μαξίμου να συζητήσει ενδεχόμενη υπουργοποίηση του Νίκου Νικολόπουλου.
ΔΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ

από protothema.gr
από protothema.gr
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










