Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νέο άδειασμα του ΣΥΡΙΖΑ στη Ζωή: Δεν θα συμμετάσχει στην «επιχειρούμενη προσχηματική συζήτηση» για τις γερμανικές αποζημιώσεις και το δημόσιο χρέος

Νέο άδειασμα του ΣΥΡΙΖΑ στη Ζωή: Δεν θα ...

«"Είναι ανεπίτρεπτο τόσο σημαντικά θέματα να χρησιμοποιούνται με μικροκομματική σκοπιμότητα"

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συμμετάσχουν στην «επιχειρούμενη προσχηματική συζήτηση» για τις γερμανικές αποζημιώσεις και το δημόσιο χρέος, η οποία θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην ολομέλεια της Βουλής στις 25 και 26 Αυγούστου.

«Είναι ανεπίτρεπτο τόσο σημαντικά θέματα να χρησιμοποιούνται με μικροκομματική σκοπιμότητα από την πρόεδρο της Βουλής και το νεοσύστατο κόμμα ΛΑ.Ε, λίγο πριν τη διάλυση της Βουλής» ανακοίνωσε το προεδρείο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εντύπωση επίσης προκαλεί ότι στην προεκλογική κατ’ ουσία συζήτηση της Τρίτης αναμειγνύονται και θέματα τεράστιας ιστορικής και συμβολικής σημασίας όπως το Ολοκαύτωμα.

Τέλος, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συμμετάσχουν στις συνεδριάσεις των επιτροπών της Βουλής τις οποίες αυθαίρετα συγκαλεί η πρόεδρος της Βουλής, απαρτίζονται από σύνθεση που δεν ανταποκρίνεται πλέον στην κοινοβουλευτική δύναμη των κομμάτων και συνεδριάζουν με μονοκομματική σύνθεση. Ποιοι άραγε ευτελίζουν τη Βουλή;».

Παραιτήθηκε από γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ ο Τάσος Κορωνάκης

Μητρόπουλος: Υποτιμούν το φαινόμενο Κωνσταντοπούλου όσοι νομίζουν ότι έχει μικρή διάρκεια

Αλέξης Τσίπρας: Στόχος η καθαρή εντολή τετραετίας

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις