Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πόλεμος στη Μέση Ανατολή
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κανένα πρόβλημα για τον Άγιο Ανδρέα από το εμπάργκο των προμηθευτών - Στο "κόκκινο" το ΠΓΝΠ

Πάτρα: Κανένα πρόβλημα για τον Άγιο Ανδρ...
Ξανάλατος Νίκος

Ξεκίνησε η τοποθέτηση του εξοπλισμού - φως στο τούνελ της επαναλειτουργίας του νοσοκομείου

Ίσως είναι ένα από τα λίγα ανά την Ελλάδα νοσοκομεία, αυτό του Αγίου Ανδρέα, το οποίο εχει σε καλή κατάσταση τα λογιστικά του συστήματα, με αποτέλεσμα, να υπάρχει μικρή μόνο υστέρηση στην εξόφληση των νοσηλίων από τα ασφαλιστικά ταμεία και η ροή των πληρωμών προς του προμηθευτές του ιατρικού υλικού, να είναι ικανοποιητική. Αυτό εχει σαν αποτέλεσμα σύμφωνα με τα λεγόμενα του διοικητή του ιδρύματος Σάκη Παπαδιονυσιου, να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα έλλειψης υλικών, ενώ έτσι διασφαλίζεται και η ομαλή λειτουργία του.

Όμως αυτό αφορά μόνο το 409 νοσοκομείο και όσες ιατρικές υπηρεσίες παρέχονται στα κτίρια του ίδιου του Νοσοκομείου.

Οι κλινικές του Αγίου Ανδρέα που στεγάζονται στο Ριον το οποίο είναι υπερχρεωμένο στους προμηθευτές και έτσι από το φαρμακείο του προμηθεύονται τα απαραίτητα ιατρικά υλικά, είναι στο κόκκινο από πλευράς επάρκειας.

Επίσης σύμφωνα με τον κ. Παπαδιονυσιου, από σήμερα άρχισε και η παραλαβή ιατρικού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού, με προοπτική την σύντομη επαναλειτουργία και μεταφορά των κλινικών στις νέες εγκαταστάσεις, ώστε να ανακουφιστεί το νοσοκομείο του Ρίου.

 

Ακούστε τον Σάκη Παπαδιονυσιου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις
Κοινωνία
["\u03a0\u03ac\u03c4\u03c1\u03b1-\u0394\u03c5\u03c4\u03b9\u03ba\u03ae \u0395\u03bb\u03bb\u03ac\u03b4\u03b1"]
34781
Follow us on Facebook
Follow us on Facebook

Ειδήσεις