Ακίνητα τα αυτοκίνητα στις οδούς Ρήγα Φεραίου – Ερμού – Κορίνθου
Με τα νεύρα τεντωμένα και τα αυτοκίνητα τους εγκλωβισμένα σε ένα τεράστιο μποτιλιάρισμα, βρισκονται αυτή την ώρα οι οδηγοί στην Πάτρα. Το ιστορικό κέντρο της πόλης εχει πλημμυρίσει από κάθε είδους οχήματα, που είναι ακινητοποιημένα για αρκετή ώρα και το διπλοπαρκάρισμα είναι η κυρία αιτία.
Η έλλειψη αστυνόμευσης είναι εμφανής και οι κλειστοί λόγω έργων δρόμοι - κλειδιά στην πόλη, μεγαλώνουν το πρόβλημα.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που δείχνουν την κατάσταση που επικρατούσε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στις οδούς, Ρήγα Φεραίου και Ερμού.
Καλό θα είναι όσοι θέλετε να μπείτε στο κέντρο της πόλης, να αφήσετε το αυτοκίνητο σας σε κάποιο σημείο και να συνεχίσετε με τα ποδιά, γιατί όπως βλέπετε και τα αστικά λεωφορεία είναι ακινητοποιημένα λόγω του μποτιλιαρίσματος.


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










