Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παράταξη Δημαρά: διάλογος για τα προβήματα και επί ίσοις όροις

Παράταξη Δημαρά: διάλογος για τα προβήμα...

Ξεκαθάρισε το πλαίσιο συμμετοχής της σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές

Σε εκπομπές στις οποίες θα συζητούνται συγκεκριμένα προβλήματα της πόλης με τη συμμετοχή εκπροσώπων όλων των δημοτικών κινήσεων θα συμμετέχει η δημοτική κίνηση του Γιάννη Δημαρά, αρνούμενη το ρόλο του "σχολιαστή επικαιρότητας". Αυτό ξεκαθάρισε σήμερα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε. Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Με αφορμή τα αιτήματα που υποβάλλονται από τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς για συμμετοχή εκπροσώπου μας σε τηλεοπτικές ή ραδιοφωνικές εκπομπές, επισημαίνουμε τα εξής:

Η δημοτική μας κίνηση αντιλαμβάνεται τον προεκλογικό διάλογο ως ευκαιρία για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων επί των συγκεκριμένων προβλημάτων που απασχολούν τον διευρυμένο Δήμο Πατρέων και τους πολίτες του. Σε αυτό το διάλογο αποτελεί αρχή μας ότι πρέπει να συμμετέχουν όλες οι δημοτικές κινήσεις που διεκδικούν την ψήφο των συμπολιτών μας.

Στη βάση αυτών των αρχών, ευχαρίστως αποδεχόμαστε κάθε πρόταση για συμμετοχή σε τηλεοπτική ή ραδιοφωνική εκπομπή, η οποία θα πληροί αυτές τις δύο αρχές: δηλαδή, επαναλαμβάνουμε, θα αφορά συγκεκριμένο πρόβλημα και θα συμμετέχουν εκπρόσωποι όλων των δημοτικών κινήσεων.

Η δημοτική κίνηση «Τώρα για την Πάτρα» με επικεφαλής τον Γιάννη Δημαρά, δεν αποτελείται από επαγγελματίες πολιτικούς, αλλά από απλούς πολίτες της Πάτρας που νοιώθοντας απογοητευμένοι από την κατάσταση που επικρατεί σήμερα, δίνουν έναν αγώνα για να λυθούν χρονίζοντα προβλήματα και να αλλάξει προς το καλύτερο η πόλη. Ως εκ τούτου τα μέλη της με ενθουσιασμό συμμετέχουν σε κάθε συζήτηση που αφορά σε αυτά τα προβλήματα.

Καλούμε λοιπόν τα ΜΜΕ να συμβάλλουν στο δημόσιο διάλογο, στρέφοντας τη συζήτηση στα πραγματικά προβλήματα της περιοχής και δίνοντας ίσες ευκαιρίες σε όλες τις δημοτικές κινήσεις ή παρατάξεις να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Με αυτό τον τρόπο, ωφελημένη θα βγει η πόλη και οι πολίτες της. Μένοντας στον σχολιασμό της επικαιρότητας, νοιώθουμε ότι δεν συμβάλλουμε στον απαραίτητο δημόσιο διάλογο που μπορεί να αποβεί χρήσιμος για την πόλη.

Με την ευκαιρία ενημερώνουμε ότι στείλαμε στους ενημερωτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς την ακόλουθη επιστολή:

Κύριε Διευθυντά

Κατανοούμε την ανάγκη κάλυψης των ενημερωτικών εκπομπών του σταθμού σας, με θέματα που αφορούν στις δημοτικές εκλογές.

Ωστόσο και επειδή η δημοτική μας κίνηση δεν απαρτίζεται από επαγγελματίες πολιτικούς, αλλά την αποτελούν απλοί πολίτες που ένωσαν τις δυνάμεις τους αγωνιζόμενοι να βγάλουν την πόλη μας από το τέλμα που έχει περιέλθει και ως εκ τούτου, ως απλοί πολίτες, είναι υποχρεωμένοι να εργάζονται για να εξασφαλίσουν τα προς το ζην, καταλαβαίνετε ότι είναι αδύνατο να υπάρχει ένας άνθρωπος που θα αφιερώνει όλη την ημέρα του για την κάλυψη των ραδιοφωνικών αναγκών.

Πρωτίστως όμως, τίθεται ένα θέμα αρχών για τη δημοτική μας κίνηση η οποία αντιλαμβάνεται τον προεκλογικό διάλογο ως ευκαιρία για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων επί των συγκεκριμένων προβλημάτων που απασχολούν τον διευρυμένο Δήμο Πατρέων και τους πολίτες του. Και σε αυτό το διάλογο αποτελεί αρχή μας ότι πρέπει να συμμετέχουν όλες οι δημοτικές κινήσεις που διεκδικούν την ψήφο των συμπολιτών μας.

Στο πλαίσιο αυτό και προκειμένου να διευκολύνουμε το έργο σας, για να καταστεί δυνατή η συμμετοχή εκπροσώπου μας στις ραδιοφωνικές σας εκπομπές, όταν το κρίνετε αναγκαίο, παρακαλούμε να μας απευθύνετε την πρόσκληση συμμετοχής εκπροσώπου μας τουλάχιστον μισή ώρα πριν την παρέμβασή του προσδιορίζοντας παράλληλα και το θέμα συζήτησης, ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε στην πρόσκλησή σας. Για αυτή τη συνεννόηση στη διάθεσή σας θα είναι ο εκπρόσωπος της δημοτικής μας κίνησης κ. Πέτρος Ψωμάς, στο τηλέφωνο που γνωρίζετε".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις