Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Επίθεση Δημαρά σε Κατσικόπουλο για το μεταναστευτικό

Επίθεση Δημαρά σε Κατσικόπουλο για το με...

"Αυτά που "οραματίζεστε" τώρα γιατί δεν τα κάνατε 8 χρόνια ως Νομάρχης";

Με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση των θέσεων του κ. Κατσικόπουλου για μεταναστευτικό, η παράταξη Δημαρά εξέδωσε την εξής ανκοίνωση:

"Ο κ. Κατσικόπουλος υπήρξε 8 χρόνια Νομάρχης, 5 με κυβερνήσεις ΝΔ και 3 με κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ. Επί κυβερνήσεων ΝΔ ήταν ορατές στον κ. Κατσικόπουλο οι κυβερνητικές ευθύνες για την μη επίλυση του μεγάλου προβλήματος που απασχολεί την Πάτρα, με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Ευθύνες που ως δια μαγείας εξαφανίζονται από το οπτικό του πεδίο μόλις κυβέρνηση γίνεται το ΠΑΣΟΚ. Αυτή είναι η ουσιώδης διαφορά μεταξύ των ανεξάρτητων δημοτικών κινήσεων όπως η δική μας και των υποταγμένων κομματικά υποψηφίων όπως ο κ. Κατσικόπουλος.

Εμείς επιμένουμε να ζητάμε από την κυβέρνηση, όποια κι αν
είναι, ότι «χρώμα» κι αν έχει, να έλθει στην πόλη και να αναλάβει τις ευθύνες της.

Σήμερα ο κ. Κατσικόπουλος επιβεβαίωσε ότι μεταξύ της επίλυσης του προβλήματος και της προστασίας του κυβερνώντος κόμματος, επιλέγει σταθερά και αδιαπραγμάτευτα, το δεύτερο. Άξιος ο μισθός του, δηλαδή το κομματικό χρίσμα που έλαβε.

Όσον αφορά στη δική μας αυτοδιοικητική πορεία, αδιάψευστος μάρτυρας είναι η τετραετής διαδρομή μας στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης και η πρωτοφανής συσπείρωση της κοινωνίας, γύρω από τη δημοτική μας κίνηση.

Και κάτι τελευταίο: όλα αυτά που «οραματίστηκε» για το πρόβλημα ως υποψήφιος Δήμαρχος, γιατί δεν τα υλοποιούσε 8 χρόνια ως Νομάρχης;"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις