Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: 3 τεχνικοί του ΟΣΕ καλύπτουν τις ανάγκες συντήρησης του δικτύου ολόκληρης της Πελοποννήσου

Πάτρα: 3 τεχνικοί του ΟΣΕ καλύπτουν τις ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Καταγγέλουν πως η κινητικότητα απονεύρωσε την υπηρεσία τους

Το Thebest.gr τους εντόπισε να εργάζονται νυχτερινές ώρες -γύρω στη 01.00 τα ξημερώματα της Πέμπτης- και για τη συντήρηση της σιδηροδρομικής γραμμής του προαστιακού.

Η οποία έχει κυριολεκτικά χορταριάσει.

Ενα ειδικό μηχάνημα το οποίο κινούνταν στις ράγες του προαστιακού, τράβηξε αρχικά την προσοχή μας.

Αυτά ωστόσο που μας κατήγγειλαν επι τόπου οι τρείς -όλοι κι όλοι- εργαζόμενοι στον ΟΣΕ με έδρα την Πάτρα, μας προκάλεσαν τουλάχιστον απορία.

Για το πως προλαβαίνουν αυτοί οι άνθρωποι να συντηρούν, όπως μας είπαν, το σιδηροδρομικό δίκτυο ολόκληρης της Πελοποννήσου!

Η κάμερα του thebest.gr κατέγραψε τα ξημερώματα της Πέμπτης, τις εργασίες καθαρισμού του δικτύου του προαστιακού της Πάτρας απο τα χόρτα που έχουν αναπτυχθεί κατα μήκος των γραμμών και με ειδικό μηχάνημα το οποίο κινούνταν πάνω στις ράγες.

Οι τρείς εργαζόμενοι στο σημείο με καταγγελτικό ύφος δήλωσαν στο thebest.gr πως η υπηρεσία τους έχει απονευρωθεί και πως τίθενται ακόμη και ζητήματα ασφαλείας όταν έχουν να διαχειριστούν μόνοι τους εκατοντάδες χιλιόμετρα σιδηροδρομικού δικτύου.

Το οποίο είτε καθιζάνει, είτε χορταριάζει, είτε χάνει τις κλίσεις που πρέπει να έχει πάνω στις στροφές.

Κάτι που μας επισημαίνουν ιδιαίτερα οι τεχνικοί του οργανισμού.

Ειδικότερα για τον προαστιακό της Πάτρας, ο οποίος δέχεται μεγαλύτερο φορτίο κίνησης τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις