Οι καταστηματάρχες ετοιμάζονται να προσφύγουν στον Εισαγγελέα
Συνεργεία του Δήμου Πατρέων έκοψαν σήμερα το ρεύμα σε τρία καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που βρίσκονται στην παραλιακή ζώνη της Ηρώων Πολυτεχνείου για ανεξόφλητες οφειλές προς τον Δήμο, γεγονός που πυροδοτεί νέα ένταση.
Οι καταστηματάρχες που δεν μπορούν να λειτουργήσουν τα μαγαζιά τους ετοιμάζονται να προσφύγουν στον Εισαγγελέα ισχυριζόμενοι ότι ο Δήμος δεν έχει δικαιοδοσία καθώς οι συμβάσεις και οι συναλλαγές τους έχουν γίνει με τον Ο.Λ.ΠΑ., τον οποίο ωστόσο επίσης δεν έχουν πληρώσει.
Αμφισβητούν μάλιστα την νομική βάση της παραχώρησης του θαλασσίου μετώπου στον Δήμο και ετοιμάζονται για δυναμικές αντιδράσεις..
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr









