Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δυτική Αχαϊα: Πραγματοποιήθηκε η συνέλευση των μελών του ΚΙΔΗΣΟ ενόψει και της επίσκεψης Παπανδρέου την Παρασκευή

Δυτική Αχαϊα: Πραγματοποιήθηκε η συνέλευ...

Ομιλίες και απο τους υποψήφιους βουλευτές Αχαϊας

Στην Κάτω Αχαϊα πραγματοποιήθηκε χθες η συνέλευση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, ενόψει και της επίσκεψης του Επικεφαλής Γιώργου Παπανδρέου την Παρασκευή στην  Πάτρα και της προεκλογικής συγκέντρωσης στο κλειστό της ΕΑΠ.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση:

 

Εκατοντάδες πολίτες της Δυτικής Αχαΐας συγκεντρώθηκαν χθες σε μια μοναδική σε όγκο και παλμό συνέλευση αυτό-οργάνωσηςπου πραγματοποιήθηκε στην Κάτω Αχαΐα στο Πολιτιστικό κέντρο ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ.

Οι υποψήφιοι βουλευτές στις ομιλίες τους πρόβαλαν τις θέσεις και τις αρχές του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ενώδιατύπωσαν την αναγκαιότητα για ένα Ελληνικό Σχέδιο εξόδου από την κρίση που θα βασίζεται σε προοδευτικές μεταρρυθμίσεις με στο στόχο την ελάφρυνση των μεσαίων και αδύναμων στρωμάτων τις κοινωνίας.

Ενώ εξέφρασαν την απόλυτη βεβαιότητα για την επίτευξη των εκλογικών στόχων του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ που αποτελεί και το πρώτο βήμα για την ανασύσταση της μεγάλης προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης που έχει ανάγκη ο λαός και η πατρίδα μας.

Οι συμπολίτες μας από την Κάτω Αχαΐα πλημμύρισαν τον χώρο της εκδήλωσης και με τον τρόπο αυτό υποδεικνύουν το δρόμο ανάμεσα στα τρόμο-φοβικά διλλήματα της δεξιάς και την ακατάσχετη υποσχεσιολογίας της αριστερής συντήρησης.

Καλούμε όλους τους προοδευτικούς, δημοκράτες, σοσιαλιστές Αχαιούς να στηρίξουν με το δυναμικό παρών τους την Νέα Αλλαγή, για μια Ελλάδα των αξιών, της δικαιοσύνης και της δημιουργίας.Υποστηρίζουμε ότι πρέπει να συνεχιστεί το έργο δημοκρατικών, συμμετοχικών, αποκεντρωτικών, προοδευτικών αλλαγών που διακόπηκαν.

Γιατί η χώρα δεν πρόκειται να φύγει οριστικά από την ανασφάλεια, δεν πρόκειται να ανακάμψει οριστικά, αν δεν αλλάξει οριστικά.Αν δεν αλλάξει συθέμελα, στη βάση αρχών και αξιών για μία σύγχρονη λειτουργική δημοκρατία.Κι αυτό είναι δική μας ευθύνη, κανενός άλλου.Μην ψάχνουμε ούτε για προστάτες που θα αλλάξουν την Ελλάδα, ούτε για φταίχτες που δεν αλλάζει η Ελλάδα.Εμείς θα αλλάξουμε την Ελλάδα. Κανείς δεν θα το κάνει για εμάς.

Επίσης, υπενθυμίζουμε πως ο Πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα πραγματοποιήσει την Κεντρική Προεκλογική του Ομιλία στην Αχαΐα την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Ε.Α.Π. ώρα 7:30 το βράδυ.

 

Το ΚΙΝΗΜΑ μας γεννιέται, χαράζουμε την πορεία μας και είμαστε έτοιμοι να γράψουμε ιστορία. Όλοι μαζί, συλλογικά και σοσιαλιστικά!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις