Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Πούτιν περικόπτει τις διακοπές των υπουργών του

Ο Πούτιν περικόπτει τις διακοπές των υπουργών του

Λόγω της οικονομικής κρίσης στη Ρωσία

Περικοπές και στις διακοπές των ρώσων υπουργών έφερε η οικονομική κρίση στη Ρωσία.

Οι ρώσοι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα δικαιούνται διακοπές από την 1η έως τις 12 Ιανουαρίου για να γιορτάσουν το νέο έτος και τα Χριστούγεννα (στις 7 Ιανουαρίου).

Οπως ανακοίνωσε ωστόσο ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν στην κυβερνητική συνεδρίαση που μεταδόθηκε στη ρωσική τηλεόραση την Πέμπτη, οι υπουργοί δεν θα μπορέσουν φέτος να πάρουν άδεια.

«Δεν μπορούμε να αντέξουμε τόσο μεγάλες διακοπές, τουλάχιστον φέτος. Καταλαβαίνετε τι εννοώ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ρώσος πρόεδρος.

Η ρωσική οικονομία, πληγείσα από τις χαμηλές πετρελαϊκές τιμές και τις δυτικές κυρώσεις, αναμένεται να μπει σε ύφεση στον επόμενο χρόνο, για πρώτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, ενώ το ρούβλι βρίσκεται σε κατακόρυφη πτώση.

Πηγή: tovima.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις